Młode mężatki łączmy się ! Na każdy temat :) vol. II (434) Postanowiłam założyć wątek, w którym będziemy mogły dzielić się swoimi... Bombelkowa gdzie kupię sukienkę na wesele rozmiar 44/46 ? (13) Pomóżcie , podpowiedzcie gdzie mogę kupić fajną, letnią , krótką sukienkę na... ewa samotna dziewczyna szuka kolezanek (5) hej dziewczyne jesli mac ie tez taki problem i nie macie z kim wyskoczyc na... elaaa
I jak, Drogie Panie, wrażenia po pierwszym dniu w TKMAXX? (20) Zakupy udane? :) Halewicz Szukam koleżanki z Rumi (2) Witam mam 33lata zajmuje sie wychowywaniem 8miesiecznej córeczki mieszkam... zuzia66649 Jesteś mamą dziecka niepełnosprawnego??? PRZECZYTAJ (5) Moje drogie, może nie wiele mam wie o tym że nasz ukochany rząd zrobił... atom211 DREDY-WARKOCZYKI-PRZEDŁUZANIE WŁOSÓW-TRÓJMIASTO-GDYNIA (1) ZAPRASZAM NA MOJA STRONE http://www.funkystyle.pl Fryzjerstwem alternatywnym... funkystyle laboratorium analityczne-bad moczu gdynia (1) witam serdczecznie gdzie mozna zrobic w wekeend badanie moczu w Gdyni??... karcia pytanie szkola rodzenia (8) orientujecie sie czy jest gdzies w gdansku szkola rodzenia bezplatna???... Paola ROCZNICA (24) witam drogie panie niedlugo mam 4 rocznice z moja dziewczyna i chcialem... damon koleżanki, przyjaciółki szukam :) (6) Czy jest tu może jakaś dziewczyna która też szuka koleżanki, przyjaciółki na... paxi-fixi JAK WYGLADA AKTUALNIE RYNEK PRACY I ZAROBKI W USA ! MOZE KTOS WIE ? (1) moze ktos sie orientuje jak wyglada aktualnie sytuacja na rynku pracy w USA i... eva Gdzie w Gdańsku tanio można zrobić komunię ?? (7) Jak w temacie. Szukam knajpki na 22 maja. Tanio tzn poniżej 80 zł. kaska Poszukuje przyjaciółki i koleżanek na dobre i złe (5) WITAM WAS DZIEWCZYNY POSZUKUJE NOWYCH KOLEŻANEK BĄDZ PRZYJACIÓŁKI ALE NIE... kicia20 Kobiety pracujące jako OPIEKUNKI DZIECIĘCE - Jak Wam się pracuje z dzieckiem lub dziećmi ??? (2) Drogie OPIEKUNKI DZIECIĘCE! Jak Wam się pracuję z dzieckiem lub dziećmi... ONA imprezka dziś:) (1) hejka dziewczyny z Gdynii i nie tylko, kto dzis chetny na impreze, mam dzis... kasia nowe znajomości 50+ (1) Do wszystkich aktywnych 50+, które dysponują czasem, mają wolne weekendy... nowe znajomości 50+ ORTODONTA??? (1) Dlaczego warto dobrze sformułować tytuł?• zachęcasz innych do wzięcia... Mich Balet dla dorosłych (1) Może któraś z was wie, gdzie w Trójmieście odbywają się takie zajęcia??? Wiem... abigajl Szukam koleżanki!!! (8) Hej, Mam niecałe 20 lat i szukam koleżanki, przyjaciółki. Po liceum... Nasrin