poznaliście się....? (63) Drogie Kobitki, powiedzcie, gdzie poznałyście swoich mężów, facetów,... Monika Naprawa blendera (5) Witam czy ktoś się orientuje gdzie naprawiają takie rzeczy jak blendery ,... Magda zuzia (5) Witam mam proble z moja 2 letnia córeczka....bardzo mi sie zapowietrza przy... krysia22
w miare tani prywatny medycyna pracy (1) witam szukam w okolicy centrum oruni ewentualnie wrzeszcza w godzinach kolo 7... elmira pomocy (9) Mam uciążliwego sąsiada, odkąd zamieszkała z nim konkubina zaczeły się... tośka toni johmsons active z kauflandu (1) szczegolnie w procji daja-nakretka sie zaraz urywa, po toniku skora szczypie... malwinka Zimowe wyprzedaże (2) Czy wie ktoś kiedy się rozpoczynają wyprzedaże? nie wiem czy mam jeszcze... me praca 8170 ogłoszen :( (8) Na portalu jest prawie 8 tysiecy ogłoszeń ,a nic konkretnego co to się dzieje :( :( widzis etka (3) Odpowiedź na pytanie: "co zrobić, żeby schudnąć?" jest prosta - mniej żreć!... piona poznam koleżankę / kolegę (3) Widzę, że dużo tutaj takich wątków, więc pomyslalam, że też dodam, a nóż się... Ramaia WAGA ŁAZIENKOWA (1) Gdyby któraś z Pań szukała to mam do sprzedania... D.Grabski długieee włosy- jak to zrobić? (3) Seredecznie Zapraszamy do Hurtowni włosów naturalnych... GrzechHair szukam fryzjera....moze ktos go zna? (15) szukam fryzjera...pracowal w adikari w Gdansu...odszedl jakies pol roku... ivo psychoterapia w 3mieście? (4) Witam! Czy ktoś z Was zna jakiś ośrodek w Trójmieście, w którym można... dissappointed Czy... (25) Czy jako mama z dwójką dzieci mam szansę na odnalezienie miłości? jak wy to... :-) Umowa o pracę tymczasową a macierzyński. (8) Hej, mam pytanie dot. zatrudnienia na zasadzie umowy o pracę tymczasową.... Bombelkowa Prowadzenie ciazy, ginekolog. (3) Witam Kobietki, szukam dobrego ginekologa w okolicach orunii na NFZ do... Kasia Kurs tańca na rurze dla każdego !!! (23) Witajcie.Od jakiegoś czasu szukam w trójmieście kursu tańca na rurce,... beataw0 Szukam młodej mamy na wspólne spacery z maluszkami (27) Witam! :) Szukam jakiejś młodej mamy na wspólne spacerki z maluszkami. Mam... Evelajna Mężatka 23 lata (11) Witam wszystkich:) Od 2 miesięcy jestem żoną i w związku układa nam się... Ewa