Komunikacja zastępcza..Masakra

Temat dostępny też na forum: ZTM Gdańsk
Witam, planuję napisać skargę do ZTM Gdańsk w związku z tym co się dzieje na drogach. Na trzy tramwaje średnio przyjeżdża jeden autobus i nie zawsze wszyscy się zmieszczą. Dzisiaj z Gdańska Głównego wracałam ponad GODZINĘ na Stogi... Czy też tak macie czy tylko ja mam takiego pecha??
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Komunikacja zastępcza..Masakra

swieta racja trzeba jakas skarge napisac do ztm bo tak byc nie moze wracajac z gda przy akademi muzycznej jedzie jeden autobus ktory stoi prawie 20 min [wysiadajac z tramwaju i idac na zastepczy komunikacje autobus powinien juz stac i czekac na pasazerow a czesto jest tak ze czeka sie kilka nascie minut ...to nie jest dla nas zadne ulatwienie ....to jakas masakra
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepiej jakby ten T8 czy 3 do Gdańska dojeżdżał a nie my jeździmy z "pięćdziesięcioma" przesiadkami ;/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja do tej pory trafiałem na dużą ilość autobusów, które podjeżdżały prawie 'co chwilę'. I właśnie się cieszyłem, że teraz z przesiadką jedzie się krócej niż wcześniej samym tramwajem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odświeżę temat - Czy ktoś coś zrobił z tym tematem? Robi się coraz zimniej, uczniowie zaczęli dojeżdżać do szkół, dorośli pasażerowie do pracy a wciąż ta cholerna przesiadka! Czy naprawdę nie można napisać jakiejś zbiorowej petycji, czy zebrać podpisy by oświecić ZTM, że autobusy T3 i T8 powinny jeździć przynajmniej do Dworca Głównego, JEŚLI NIE DALEJ!
Od września stałam się stałą bywalczynią linii T3/T8->3,8,9->1,10,7 ze Stogów do Nowego Portu i jestem załamana ponad godzinną jazdą..
Czy nie ma dla mnie krótszej drogi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

REJESTRACJA NZOZ STOGI (16 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (4 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...