Krokodyl

Witajcie

Widziałem że pizzeria krokodyl szuka kierowców, różne mity o tej pizzerii chodzą i chciałbym się dowiedzieć co i jak tam wygląda.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Krokodyl

Jedno jest pewne, że: pizza (chyba nr. 40) ta extra ostra (bodajże Diabolo) jest pyszna, polecam na grubym cieście z extra serem.
A bardziej serio: na Zaspie jest przytulniej niż na Morenie. Co do atmosfery w pracy trudno wyczuć, choć będąc w jednej i drugiej specjalnie jakoś nie odczuwałem negatywnych wibracji. Z kierowcami to różnie u nich bywało: czasem sprawnie szybko i gorącą dowozili ale kiedyś mi się trafił koleś któy przywiózł taką masakrę nie dość że zimną to chyba spodem do góry miał w samochodzie położoną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Krokodyl

No ja właśnie słyszałem że na zaspie niby lepsze jedzenie, ale na morenie więcej wyjazdów. No i ponoć jedna osoba z szefostwa jest strasznie wymagająca i czepiająca się pracowników od tak, a już pracowałem raz w takiej pizzerii i nie mam chęci by to się powtórzyło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...