Gdańsk - sklep rybny z przetworami z prawdziwego zdarzenia gdzie? (9) Witam, czy u was na osiedlu jest sklep rybny, poszukuję śledzików... olala Czy jest tutaj ktoś na diecie bezglutenowej...? (4) ...i mógłby mi powiedzieć jakie produkty kupuje (pieczywo, wędliny,... DevDev Co szykujecie na święta?Wasze sprawdzone przepisy. (24) Dziewczyny,postanowiłam w tym roku odświeżyć moje świąteczne menu i zrobić... malinka222
Opłatki na tort - gdzie dostanę w Gdyni? (1) Czy ktos sie orientuje gdzie w Gdyni w centrum dostane oplatki na tort... Madzia Torty na urodzinki na sobotę (3) Dziewczyny poproszę namiary na jakieś sprawdzone osoby, cukiernie, gdzie... aleksad@interia.pl Dojrzałe pomidory w zimie - gdzie dostanę? (3) Nie obchodzi mnie czy będą po 10 czy po 40zł/kg. Bardzo chcę zjeść smaczne... Jarek Sycylijska pasta Margherita C 'anciova - szczerze polecam! (6) Dzisiaj proponuję jedno z pyszniejszych sycylijskich dań, Pasta c' anciova.... Halewicz figa indyjska zwana opuncją figową-moje przemyślenia (5) Kupilam dziś w biedrze figę indyjską. Jesli się skusicie na nią, to uwaga na... Asiunia Papier ryżowy - gdzie kupię w Gdańsku? (1) Czy ktoś wie, gdzie w Gdańsku kupię papier ryżowy z motywami świątecznymi do... A. Świeta,święta- przepisy,inne niż tradycyjne,porady :) (31) Dziewczyny wiem,że jeszcze trochę do Świąt,ale może wrzucajcie tu przepisy na... czekolada-chili obiad 28.12/2014 (4) Nie wiecie czasem czy 28.12.2014 pracuja już restauracje mam na myśli dom... Anna Linguine w sosie ze świeżych pomidorów z mozzarellą (6) http://s1.postimg.org/r5vba7ytb/IMG_3782.jpg... Halewicz szybkie bułeczki na słodko (z nadzieniem) (4) Dziewczyny, czy któraś z Was ma sprawdzony przepis na takie bułeczki? Chodzi... andzia100 Przepisy na potrawy św. Bożego narodzenia. (2) Witam, proszę o zamieszczanie w tym wątku przepisów potraw na nadchodzące... przepisy świąteczne Jaki blender? (7) Witam. Ja z takim pytaniem? Jaki blender powinnam kupić, jeśli chcę mielić... Ania szybkowar Fagor - gdzie kupię w Trójmieście? (7) Gdzie w Trojmiescie mozna kupic szybkowar firmy Fagor ala Multicooker szukam opini (11) Szukam opinii na temat Multicookera firmy Philips,moze sa tu jacys... IwonaMarcysia Restauracja wegetariańska - gdzie? (1) Cześć, czy ktoś mógłby mi polecić smaczną i klimatyczną restaurację... Łukasz słodycze firmy WISŁA - gdzie kupię w Trójmieście? (1) czy ktoś wie gdzie mogę kupić mikołaje firmy WISŁA? najlepiej trójmiasto kararinah świateczne wypieki.. (4) co planujecie na święta? słodkości tradycyjne czy ..jakieś "nowoczesne"? jjjj