SZUKAM FORUMKI, KTÓRA ZROBI TORT Z HELLO KITTY (2) Jak wyżej, poszukuję osoby, która upiecze 2 torty dla córci na urodziny.... Lena82 Czy ktoś by zrobil figurki? (1) Witam czy zrobil by ktoś mi 4 figurki dinozaury na tort? Monika20 Pilnie potrzebuje osby do wypieku (9) Poszukuje pani z Przymorza która mogła by upiec mi jabułecznika małą blache... karola89
Formy silikonowe do pieczenia - gdzie najtaniej? gdynia (3) Gdzie najtaniej dostanę takie formy? Chodzi mi o zwykłe tj, prostokątne,... Majka Gdzie w Gdańsku kupie figurki na tort w ksztalcie dinozaura? (7) Gdzie w gdańsku kupie figurki na tort w ksztalcie dinozaura? Monika20 skąd torcik dla dzewczynki na 2 urodzinki? (9) Potrzebuję na ten weekend... możecie polecić coś pysznego? Dagi botwinka:) (4) Hej dziewczyny jako ze zbliża się sezon na botwinkę napiszcie proszę jak ja... ANIA W gdańsku znów zjemy za 50% ceny (19) http://www.trojmiasto.pl/weekend-za-pol-ceny OBIEKTY, KTÓRE BIORĄ UDZIAŁ W... Muminka czernis- jaki torcik polecacie? (6) na 2 urodzinki córy.... myślałam o takim lżejszym torciku w żelu, możecie... torcik Pyszności z kajmakiem (17) W szafce mam puszkę kajmaku ;) Została po świętach ;) Nie wiem co z nią... AgusiaGda Deser z ciastkami digestive (7) czy znacie latwy do wykonania przepis na deser ze spodem z ciastek digestive?... Digitka jaki miałyście smak tortu na komunię ? (9) nie wiem co zamawiać na bitej śmietanie czy jakiś śmietankowy krem czy coo ??? rybalon Ciasto do pizzy:) (5) Znacie dobry przepis na ciasto do pizzy?najlepiej żeby ciasto było cienkie i... Karolina Szkoła gotowania? (2) Dziewczyny, czy słyszałyście coś o jakimś miejscu w Gdańsku (ew.... Anka pytanie o muffinki (23) hejka zakupilam dzis forme do muffinek ale zaczelam sie zastanawiac czy... jola produkty podlasia (1) Witam ! mam pytanie - jak zapatrujecie sie na ptrodukty z zielonych luc... kuba10 deser bananowy (3) dziewczynki kochane macie jakis prosty sposób na deser z bananów nie robiłam... Pokemonka URODZINY NA SŁODKO - co zrobic? (11) tak jak w tytule, doradzcie cos pysznego, sprawdzonego i oryginalnego, byle... mrenda Szukam kto mi zrobił tort księge na komuni w gdyni (5) Szukam pani która potrafi robić księgi na komunie z terenu gdyni... miszu32 co na obiad - (2) codziennie wpisuję na blogu co zrobić na obiad na następny dzień staram się... karinabz