Makijażystka poszukiwana :) (13) Witam, Wszystkie Panie Młodę, proszę o dobrą makijażystkę do wizażu... salabama dobry salon kosmetyczny żukowo-kartuzy (4) Hej dziewczyny możecie polecić naprawdę dobry salon kosmetyczny w żukowie i... liwia makijaż na sesję plenerową ślubną kogo polecacie? (12) Hej pilnie poszukuję osoby która wykona makijaż fotograficzny na sesję... zuza
Sala weselna na 40-50 osob! Gdzie? (3) Poszukuje sali, remizy, swietlicy na wesele na max 50 osób. Nie ma to byc... Gosi@ poszukiwany fotograf na wesele 14.09.2012 (12) Witam, jak w temacie poszukuje fotografa na który będzie obecny na ślubie... kika_ja czy ktoras z dziewczyn wiedzaila w zarze pikowana kurtke z zary taka jak ma kasia tusk? (4) chodzi mi o pikowana kurtke z kieseniami i paskiem z zary, czy widzialyscia... moffs szycie suknie ślubnej (3) Mam do was takie pytanie. W jakich granicach cenowych uda mi się uszyć suknię... agulaaa KARTUZY?!?! (70) heh...siedze na forum TROJMIASTO...ale mam ok 32km do Gdanska, czy jest tu... aparciara Orkiestra ze znajomością niemieckiego lub angielskiego (9) Witam , może polecicie jakiś zespół muzyczny, który mówi najlepiej po... lizzied wesele pod namiotami (37) mam do Was pytanie, czy ktoś organizuje również wesele pod namiotami... alis szukam dekoratorki (2) Szukam dekoratorki sali na sierpień 2013r. ofertę proszę przesłyłać na maila... madzia_2012 Ciasta (3) potrzebuję dwóch domowych ciast do pracy na 30 października, sama niestety... Alice18339 Kupię suknie ciążową rozmiar 40-42 (4) Kupię suknie ciążową rozmiar 40-42 dorcia Sala na max 50 osob (7) Poszukuje sali na wesele na max 50 osób. Nie ma to byc restauracja tylko... Gosi@ Szukam oprawy muzycznej do kościoła. (3) Szukam oprawy muzycznej do kościoła na ślub - 17.08.2013 r. Szukam kogoś... dacotta OBIAD WESELNY NA OK.30-40 OSÓB, GDZIE? POMOCY! (17) Hi :) jest dużo starych wątków , ale jakoś nie mogę ich wszystkich ogarnąć,... yvonaKara Pokaz pirotechniczny (15) hej, zastanawiam się nad pokazem sztucznych ogni na weselu. nie mam tylko... M&M's Nietypowo... Poszukuję kamerzysty na studniówkę. (2) Poszukuję kamerzysty na studniówkę w Rumi, pierwszy weekend stycznia 2013.... Wojtek Hintzke wykonanie tortu (5) Czy ktoś by mi zrobił taki tort? cenę i ile wcześniej trzeba zamawiać na priv... mikimouse szukam dobrej orkiestry...kogo polecacie? (16) jak w temacie.....na termin 21.09.2013 mala:)