DJ Potrzebuje namiary na DJ-a, który prowadził wesele i poprawiny (3) DJ - Potrzebuję namiary na DJ-a, który prowadził wesele i poprawiny 25 i 26... krzysiek2012 Szukam Kamerzysty i Dj - Wodzireja Na Wesele !!! 16.06.2012 (70) Witam, Poszukuje sprawdzonego kamerzysty i Dj-Wodzireja na Nasze Wesele... Marta szukam osoby do dekoracji na 29.09 (8) szukam osoby do dekoracji kościoła i sali na 29.09 robson
gdzie tanio przyjęcie po cywilnym? Gdynia (2) Witam, zupełnie nie jestem na czasie jeśli chodzi o lokale... Michalowa Tort na wieczór panieński (4) Dziewczyny pomóżcie! Możecie polecić kogoś, kto robi torty na wieczory... grabka Osowa - bukiet, fryzjer i makijaż (6) Dziewczyny, możecie polecić kwiaciarnie, fryzjera i makijażystkę z Osowej? Pistacja77 KUPIE SUKNIE ANGEL GIOVANI ,allure 6635 (14) Witam, Kupie suknie Angel giovani lub allure 6635 albo jakas w tym stylu na... Pati_ Poszukuję zespołu na wesele 13.10.2012 r. (6) Witam! Poszukuję 3-5 osobowego zespołu na wesele wraz z poprawinami, które... 1sandra1 Pomocy!!! Poszukuje fotografa na 01.09.2012 (19) poszukuje fotografa na 01.09.2012r, nasz przed chwila zadzwonil ze nie da... katelajda Cascada Angel (1) poszukuję wyżej wymienionej sukni? Może Panna Młoda 2012 zakupiła ją na swój... Cheryl Makijaż (4) Witam Poszukuje kogoś kto wykona mi makijaż w dniu 15 września u mnie w... Ika Ozdoby do włosów (1) Witam mam pytanko gdzie mogę kupić cyrkonie hologramy na włosy jako ozdobę? Marzen_a Kupię sukienkę ślubną (29) Kupię sukienkę: -białą -rozmiar 38/40 -wzrost ok 167+obczas kasiak304 Kupię białą wstęgę na samochód (1) Kupię białą wstążkę do przeciągnięcia przez maskę w literę V. moto_mice@wp.pl misiadelko Kamerzysta 1 września (7) Witam, poszukuję kamerzysty na ślub i wesele 1 września, tego roku ;) Wyszukiwarka Krawcowa dla świadkowej (2) Dzień dobry, poszukuję krawcowej do uszycia sukni na wesele (dla... liczi6 czerwona sukienka kupie (1) szukam sukienki, czerwonej , rozmiar 36... ladnej:) ktos ma?????? prosze o... ilona kupię suknię ślubną (5) Szukam sukni ślubnej typu 'rybka' na ok 175cm. Proszę o oferty na... Lilo2013 szukam sukni (22) Witam, widziała może któraś z Was taką suknię gdzieś w trójmieście ???... moniaa Poszukuje auta do slubu 15.09.2012 (3) Witam jak w temacie poszukujemy luksusowego: mercedes audi, bmw, VW, Marzen_a