Makijaż ślubny (1) Witam. Poszukuję doświadczonej makijażystki, która wykona profesjonalny... rumianka Poszukuję fryzjerki i makijażystki na 1.05.2015 (2) Witam wszystkich bardzo serdecznie. Pani, która miała mnie czesać i malować w... Ania M Makijażystka - polecicie kogoś? (15) Szukam dobrej makijazystki w trójmieście na ślub 6.06.2015. Polecicie kogoś? ja
Kamerzysta 08.08.2015 - Gdańsk (1) Witam. Poszukujemy kamerzysty na dzień 08.08.2015. Zainteresowanych... costa1010 Makijaż ślubny 13.06.2015 (1) Poszukuję kogoś kto wykona makijaż ślubny z dojazdem do domu na terenie... Krysia Fryzura i makijaż ślubny 15.08.2015 (1) Witam, Poszukuję osobę/osoby, które zrobią mi makijaż i fryzurę 15.08.2015... katrik88 Który fotograf??? (63) Zdaje sobie sprawę że ten wątek poruszany jest nieustannie ale może jeszcze... Barcelona Makijaż ślubny airbrush natryskowy - znacie kogoś kto to robi?? (1) Czy znacie kogoś w 3 mieście kto wykonuje makijaz tą metoda??? Sylwia Pichit Kupię bolerko koszulkę kolor ivory r. 36 (1) Witam kochane! Czy ma ktoś z Was bolerko koloru ivory? Koronkowe, satynowe.... Krysia oprawa muzyczna ślubu 8.08.2015r (1) Witam, interesuje mnie oprawa ślubu kościelnego : wokal + skrzypce, może być... nikaska Szukam Kamerzysty na ślub 01.08.2015 (4) Witam, Szukam kamerzysty na ślub oraz uroczysty obiad. Interesuje mnie... Marek Bolerko, welon kupię (1) Witam kupie bolerko rozm.42/44 kolor ecru oraz welon :) Anna najlepszy dj na wesele??kogo polecacie:P (116) witam dajcie namiary na jakis fajnych dj susel Ślub z motywem anielskim (1) Witam wszystkich, potrzebuję pomocy:) widziałam na stronie jednego z... Anka Makijażystka i fryzjerka (1) Szukam makijażystki która zrobi makijaż ślubny i dojeżdża do domu w okolice... daria14 Orkiestra / Zespół weselny powiat pucki okolice (1) Poszukuje dobrego zespołu weselnego z powiatu puckiego i okolic. Sprawdzony,... marta Starogard Gdański i okolice - miejsce na wesele poszukiwane. (58) Szukam pięknego miejsca na przyjęcie weselne (małe, ok. 30 osób) chodzi mi... blacky Ciasta - ile? Jak policzyć? (10) Jak liczycie ilośc ciast, które musicie kupic na wesele? Ja mam wesele na ok.... Ewka Namiar do krawcowej (2) Poszukuję sprawdzonej krawcowej, która uszyje suknię ślubną w większym... tutka2014 Poszukiwany kamerzysta na wesele 22.08.2015 (1) Witam, poszukuję kamerzysty na wesele w dniu 22.08.2015, kogo polecacie?... tdk