Makijażystka i fryzjerka (1) Witam, Tak jak w temacie poszukuję profesjonalnej makijażystki i fryzjerki z... mmm Obróbka filmu ze ślubu/wesela (6) Dziewczyny, czy znacie kogoś kto podjąłby się obróbki bardzo amatorskiego... rzepka Buty ślubne (5) Gdzie w Gdyni znajdę ładne niewysokie (max. 7cm obcasa) buty ślubne? W... coco.roco
Kaszuby? (10) Szukam miejsca na wesele na Kaszubach (tam się poznaliśmy :)). Goście będą z... pytająca DJ 06.06.2015 (1) Witam, Poszukuje DJ na 06.06.2015, wesele w Gdańsku, czy jest ktoś z wolnym... MC Poszukuję zespołu na 22.08.2015r (1) Witam, poszukuję zespołu na wesele które odbędzie się 22.08.2015r. Proszę... Łukasz Poszukuję zespołu na wesele (1) Poszukuję zespołu na wesele w dniu 22.08.2015 r. w Gdańsku. Zależy mi, żeby... juttti Zawiadomienie o ślubie (8) Dziewczyny wiecie może gdzie kupię w Gdyni zawiadomienie o ślubie? Pytałam w... kasiaitak-niezalogowana Poszukuję zespołu na wesele (1) Witam, poszukujemy zespołu weselnego na 22 sierpnia 2015 rok, Gdańsk.... Justyna Niedrogie suknie ślubne (20) Czesc dziewczyny:) Biore slub w czerwcu wiec juz czas rozgladac sie za... mania123 Kupię suknię ślubną na wzrost min. 180cm (14) Wiem, że dużo takich sukienek nie znajdę więc jeśli ktoś z was wie gdzie... Ma Ślub Cywilny Gdynia - gdzie na obiad? (1) Czy ktoś ma jakieś doświadczenia i może nam polecić dobrą knajpkę, gdzie... cywilny2015 fotograf 28.08.2015r (7) Witam, szukamy fotografa na 28.08.15r, niestety Ci na których nam zależało... P.A Wesele, parę pytań - sala, kościół... (8) Cześć wszystkim. Planujemy wraz z narzeczonym ślub w przyszłym roku (ok... anna Wynajem Karaoke (3) Potrzebuje wynajac zestaw do karaoke na wesele...znacie kogos? AlexB Zespół na wesele - pomóżcie!!! (58) Witam! Poszukuję zespołu na wesele 27.08.2011 r. Może ktoś by mógł mi... Agranel Kupię koronkowe bolerko (1) Odkupie koronkowe bolerko rozmiar 38 kolor ecru. Proszę o kontakt na... zuzia Kamerzysta i fotografi poszukiwany !!! (6) Poszukujemy dobrego fotografa i kamerzysty na wesele, prosimy o opinie i... 88ona88 Fryzjer (1) Poszkuje dobrego fryzjera na slub, zeby byl nowoczesny i z pomyslem, a takze... AlexB Zaproszenia ślubne - gdzie? (9) Czy ktoś mógłby mi polecić osobę, która projektuje zaproszenia. Dzięki za... MGT