Pooszukuję makijażystki (1) Witam, poszukuję makijażystki na 11 kwietnia- ślub połączony z chrzcinami.... Ola86 Suknia ślubna 52/54 (poszukuje) (2) Kupię suknię ślubną rozmiar 52/54, wzrost 172 +/- 2 cm. Oferty ze... Goniata Poszukuję dj... (3) Witam, czy moglibyście polecić dj, który fajnie poprowadzi małe wesele... Ola86
Pilne! Szukam fotografa na ślub w czerwcu 2015! (6) Witam, poszukuję dobrego fotografa na 13 czerwca tego roku na ślub i wesele.... Natalia kamerzysta na ślub i wesele (1) Poszukujemy filmowca, który nagra nam Ślub i wesele lustrzankami. W miarę... a.j podziekowanie dla rodzicow - filmik - poszukuje kamerzysty (1) Witam, Jak w temacie, poszukuje kogoś kto robił juz filmiki jak... niula krawcowa do poprawek sukni poszukiwana (1) Dziewczyny, szukam krawcowej, która współpracuje z salonami ślubnymi w... Fuchsia-loves-Mint Proszę o poradę gdzie mogę kupić szablony do zdjęć (1) Dzień dobry, Bardzo proszę o jakieś namiary, gdzie mogę kupić taką rzecz:... Pola Poszukuje makijażystki (2) Ślub mam 6.06.2015 i poszukuję makijazystki, która poradzi sobie z wrażliwym... ja fotoksiążka ślubna (7) Witam, Piszę z zapytaniem czy ktoś z was zrobił sobie fotoksiążkę? Jeśli tak... Karolina Ktoś pomoże?:) Zespół weselny (20) Szukam ciekawego zespołu muzycznego 3 osobowego(kobieta+2mężczyzn) na wesele.... Selenite Poszukuję fryzjerki/fryzjera z dojazdem do domu (5) Dojazd do miejsca : Borkowo Łostowickie Data : 16-08-2014 Isia kupię suknię koronkową rozmiar 36-38 (2) coś takiego byłoby ideałem, proszę o ofertę na micaska@buziaczek.pl micasia Przedłużanie włosów - Gdynia, fryzura ślubna (3) Siemka. Szukam fryzjerki, która profesjonalnie przedłuży mi włosy (rigami lub... Nitka90 Pomóżcie proszę :) szukam sali na wesele (55) Szukam ładnej i eleganckiej,ale w atrakcyjnej cenie sali na wesele. Znacie... mmm121 Szukam sali na wesele :D (1) Witam, z tego tytułu iż zbliża się mój termin ślubu, szukam samej sali do... karolina933 Salon sukien slubnych godny polecenia w trójmieście (4) Szukam niedrogiego salonu sukien ślubnych? daria14 Szukam sali na wesele :D (2) Witam, z tego tytułu iż zbliża się mój termin ślubu, szukam samej sali do... karolina933 Poszukiwana fryzjerka na 15.08.2015 r. (1) Tak jak w temacie. Poszukuje fryzjerki na 15.08.2015 r najlepiej z Gdańska.... Sylwia Dj na wesele 5 września 2015 (1) Poszukujemy DJ na wesele dnia 5 września 2015. Zapraszamy do kontaktu :)... gagatka