Kupię bolerko ślubne! (4) Witam, kupię koronkowe bolerko do sukni ślubnej zapinane z tyłu. Czekam na... asia_gda89 Expressowa poradnia - szukam (1) Jak w temacie - Najchętniej : przyjść -> zapłacić -> pieczątki ->... Magdalena Szukam Foto&Video na 16.08.14 (27) Witam,tak jak w tytule,szukam na ten dzień fotografa i kamerzysty,najlepiej... martinss
Autokar / autobus dla gości - 02.05.2014 (1) Poproszę po oferty przewozu dla gości z Gdańska Osowej do Redy dnia... da6ka Makijażystka Pruszcz Gdański (1) Witam wszystkie Panie Chciałam się dowiedzieć kto zna dobrą makijażystkę w... Justyna Sportowe auto do ślubu np maseratti (4) Szukam jakiegoś sportowego auta na ok 2-3 godziny. Maseratti, corvetta!!Cos w... wiki Makijazystka i fryzjerka (2) Witam, dziewczyny możecie polecić makijażystkę i fryzjerkę, które pracują na... Lola Fotograf i kamerzysta pilne ! (23) Poszukuje kamerzystę i fotografa na 19.07.2014r. bardzo proszę o jakieś... zabeczka3 szukam sukni :) (15) Może któraś z Was ma do sprzedania suknię, która spełni moje wymagania ;). Bo... mwmwmw Wideofilmowanie DSLR - lustrzanka pełnoklatkowa (12) Witajcie, Szukam kogoś do wideofilmowania na swoje wesele. Interesuje... user_13860682483 Poszukuje fotografa 20.09.2014 (1) Poszukuje fotografa, który wykona zdjecia na naszym ślubie 20 września w... Marta88 Fryzjer z dojazdem do domu (1) Szukam Dobrego fryzjera z dojazdem do domu. Fryzura ślubna. Kogo polecacie? chudi Odkupię bolerko z koronki (1) Odkupię bolerko z koronki zapinane na plecach z dekoltem w łódkę, rozmiar... misiadelko Odkupię buty slubne 36-37 (2) Odkupie buty ślubne kolor Ecri rozm. 36-37 obcas około 6-9 cm. user_137693527761 makijażystka (2) Witam. Czy możecie polecić dobrą i nie drogą makijażystkę (max 130zł), która... paranormalna_ Sale weselne, Gdańsk, okolice, złoty staw borkowo (2) Witam serdecznie, szukamy sali weselnej, mamy na oku salę złoty staw w... nikaska Dekoracja kościoła (12) Witam, gdzie w Gdyni znajdę Panią lub Pana dekoratora? Chodzi mi o dekorację... aga CADILLAC 1960 - poszukuje do ślubu (1) Proszę o pomoc poszukuje konkretnie tego modelu Cadillaca. wiki Szukam zespołu na wesele 27.06.2014 (2) Witam, Poszukuję zespołu na przyjęcie ślubne. Nie mogę znaleźć w internecie... Gosia B. Gdzie w Sopocie obiad weselny z widokiem na morze (2) Szukam miejsca w sopocie na elegancki obiad weselny (20-30 osob) . Najlepiej... A.