zespół z akordeonem - szukam (14) szukam zespołu na wesele z akordeonem, opcją biesiadowania przy sttołach i... Astrik weselna orkiestra (4) poszukuję dobrej weselnej orkiestry na 6 czerwca 2015. Przeraża mnie ile już... Mini Zespół na wesele/gitary,saksofon/perkusja (5) Witam Szanowne Panie i Szanownych Panów, poszukuję zespołu na wesele w maju,... kalija
Zespol ludowy na wesele (4) Szukam kaszubskiej kapeli ludowej...jedynie na oczepiny. Chodzi mi o... Ags Szukam wodzireja/dj z akordeonem (2) Szukam dj/wodzireja koniecznie umiejącego grać na akordeonie. Było by miło... M&M Zespół na wesele 23.08.2014 (5) Witam, szukam zespołu na wesele w dniu 23.08.2014 Agnieszka szukamy fotografa - sesja brzuszkowa w plenerze (31) Jak w temacie. Prosimy o linki ew maile z portfolio i cene (najlepiej okolice... aknahh Pierwszy taniec - POLONEZ (3) Witam, czy znajdę tu wodzireja, który ma w swoim dorobku prowadzenie poloneza... mirabelka Szukam sukni La Sposa (1) Tak jak w temacie; szukam tego modelu... gaya Szukam sukni ślubej za grosze. (5) Szukam sukni ślubnej za przysłowiowe grosze. Może być uszkodzona albo... AniaB Mały, urokliwy kościółek Reda, Rumia, Gdynia i okolice (14) Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś mały, urokliwy kościółek w Trójmieście lub... Maja biały mercedes (1) szukam osoby która posiada pięknego białego mercedesa i była by chętne... kasia Poszukuje wodzirej + dj na 07.06.2014 (1) Witam, poszukuje wodzireja + dj na 07 czerwca 2014 roku. Proszę o... suss_martynka Poszukuję dj (1) Poszukuję dj na poprawiny 14.09.2014 proszę o kontakt e - mail... martitka19151 Makijaz Gdynia/ Chwaszczyno (2) Witam dziewczyny! Jestem na poszukiwaniach fajnej makijazystki z Gdyni, lub... l_missbossy Biała limuzyna - prośba o namiary (2) Czy macie może namiary na niedrogą i sprawdzoną białą limuzynę? Angelka POSZUKIWANA SUKNIA DEMETRIOS 532 (2) Witam Was Dziewczyny! Szukam sukienki DEMETRIOS 532! rozm 36 marta gdzie znajdę taką suknię pomóżcie proszę lub używaną kupię (4) dziewczyny czy widziałyście gdzieś suknię na podobny styl lub czy ktoś ma do... Wikkki Dobry fryzjer poszukiwany!!! (3) Witam, szukam dobrego fryzjera, może to byc osoba która przyjeżdza do klienta... Chudi Poszukuję DJ lub Orkiestry (max 2 osoby) (7) Witam. Poszukuję dobrego DJ lub Orkiestry na termin 30.08.2014. Oczekuję... basia