Krawcowa - suknia ślubna (19) Witam, poszukuję dobrej krawcowej z Trójmiasta, która uszyłaby mi suknię... Ada Szycie sukienki - DARLES DANCE? jakie inne? (4) Witam, Czy ktoś szył sukienkę ślubną /bądź inną/ w DARLES DANCE ? Mają... peaches krawcowa - suknia ze zdjecia - pilne (3) Witam, szukam krawcowej ktora uszyje suknie ze zdjec. Prosze o wiadomosc na... suknie
Kupię MAŁĄ sukienkę- max. 162 cm, rozm. 34/36 (67) Ma ktoś do sprzedania sukienkę ślubną na drobną osobę? :) Mam 152cm wzrostu +... z. Auto - 28.06.2014 (1) Poszukuję ładnego i niedrogiego auta, wraz z kierowcą ;) na 28.06.2014.... agunineczka Kupie Ozdoby na Samochód (2) Tak jak w Tytule poszukuje dekoracji do ustrojenia Samochodu wszelkich... panna poszukuje florystki /kwiaciarki z zamilowania (9) może byc po kursie (niewymagane)która ułoży kwiaty według mojej wizji :))... ela Dekoracja (3) Witam Poszukuję około 140-150 pokrowców na krzesła (długich) Delikatnej... patkawesele@gmail.com Wielkanoc- Poszukiwany fryzjer (2) Witam, poszukuje fryzjera który mógłby mnie uczesać w jakąś miarę, prostą... gwiazdka85 poradnia rodzinna - która? (5) Witam. Dziewczyny czy możecie polecić poradnię rodzinną. Z góry bardzo dziękuję. Stokrotka Niebanalna oprawa muzyczna z klasą, na poziomie lub "zwariowana" młodzieżowa (6) Witam, do tej pory nie planowaliśmy z narzeczonym wesela, tylko skromny obiad... mirabelka Ślubny niezbędnik - gdzie kupię? (1) Czy któraś z Was widziała może gdzieś do kupienia taki ślubny niezbędnik:... Angelka Poszukuje do wypożyczenia wazonów podświetlanych (5) Proszę o pomoc, potrzebuję wypożyczyć gdzieś w Trójmiesćie kilka wazonów... wiki welon + koronkowe bolerko (1) Poszukuje 2 welonów długiego, delikatnego 2,5/3 m i krótkiego do ramion oraz... paannnnaaa Poszukje Drink Baru na Lipca 2014 (5) Witam Za wszelkie podpowiedzi bede wdzieczna poszukje Baru za rozsadna Kwote. panna mloda Kupię 2 welony białe, długi i krótki + koronkowe bolerko (1) Poszukuję 2 welonów: długiego, delikatnego 2,5-3 m, i krótkiego... pannamłoda sala weselna z kuchnią okolice REDY RUMI WEJHEROWA i trójmiasta - szukam!! pomocy (7) Witam poszukuę sali weselnej z kuchnią, żeby można było własne kucharki... Aninka30 Szukam zespołu/dj na wesele 20.09.2014 (54) Szukam dobrego i sprawdzonego zespołu lub dj na dość duże wesele 20.09.2014 Tosia123 Szukam zespołu- 14.06.2014 (7) Witam, Szukam zespołu w okolicach Trójmiasta na termin 14.06.2014. Proszę o... Iza Wesele w Koleczkowie, a gdzie nocleg? (15) Czy może ktoś mógłby mi poradzić gdzie można wynająć pokoje dla gości... ona