dj/wodzirej na ślub we wrześniu (9) Witam, poszukuję dj'a/wodzireja na ślub we wrześniu. Czy ktoś może kogoś... aku Białe buty kupię (4) Polecicie jakieś sklepy, salony, gdzie jest wybór białych butów i nie są... monika Fryzjer ślubny (1) Witam dziewczyny, szukam sprawdzonego fryzjera na Ślub - byłam już na... galeczka19
Kamerzysta+ fotograf 25.10.2014 (6) Witam. Poszukujemy kamerzysty razem z fotografem w cenie do 2tys., wesele w... Krzysztof wynajem limuzyn bądź hummera na ślub (4) Szukamy limuzyny retro bądź hummera na 09.08.2014r. Może znacie kogoś kto... Madziulka PORADNIA RODZINNA W JEDEN DZIEN!! POMOCY!! (2) Witam! Jestem z zagranicy i potrzebuje jednodniowej poradni rodzinnej. Mam... Tweety89 Poszukiwany Dj/ wodzirej na wesele 26.07.2014 (5) Poszukuję DJ na wesele 26.07.2014 w okolicach Tczewa mała_mi Fontanna czekoladowa - gdzie wypożyczyć? (4) Bardzo proszę o opinie :) Stokrotka Fotograf Pilnie Poszukiwany na 23.08.2014 (25) Szukam Niedrogiego Fotografa ponieważ wcześniejszy miał wypadek i kurcze... Agnieszka19864 Szalona ostatnia noc :P (3) Hej laski mam dylemat ogolnie chcialabym zorganizowac na cos naprawde fajnego... Olcia Pilnie poszukuję fotografa i DJa na wesele 12.07.2014 (1) jak w temacie proszę o kontakt na maila oraz o cennik anna29_01@wp.pl ania Fryzjer Wejherowo i okolice (1) Kochane Dziewczęta/Mili Panowie Chciałabym prosić o polecenie salonu... kalija Kamerzysta poszukiwany 28.06.2014 (2) Witam wszystkich. Wiem że już trochę późno ale poszukuję kamerzysty na... ewusdv kupię sukienkę r.116-122 dla niosącej obrączki (2) jak w temacie, dla szczupłej dziewczynki, odcienie bieli, blady róż lub... anita PILNIE POSZUKIWANY !!! DJ/konferansjer na WESELE 28 czerwca 2014 (5) Szukam DJ/konferansjera do poprowadzenia zabawy weselnej w dniu 28 czerwca... zPanna Poszukiwana oprawa muzyczna do kościoła (5) Witam wszystkich serdecznie. Poszukuję oprawy muzycznej do kościoła na... Krzysztof ŚPIEW W KOŚCIELE - 3.maja 2014! szukam solisty/tki, zespołu... (1) Poszukuję wokalu do zaśpiewania kilku piosenek w kościele. Najbardziej zależy... ola fryzjer + kosmetyczka (5) Hej, czy możecie polecić dobrego fryzjera, który podjąłby się zrobienia... mw fotograf ślubny 20.09.2014r. (1) Poszukuję fotografa do wykonania reportażu ślubnego na 20 września 2014r w... dmegalomania Poradnia rodzinna (1) Ma ktoś może aktualne namiary na poradnie rodzinną która można zrobić na... agata460