dobry makijaż i fryzjer ślubny w Pruszczu (1) Hej Dziewczyny powiedźcie gdzie i kto robi fajny makijaż ślubny trwały by... martylkaa szukam dobrego fryzjera w Gdańsku Stogach (14) Dziewczyny szukam w miarę dobrego zakładu fryzjerskiego w Gdańsku najlepiej... Beti2411 dj NIE GRAJĄCY disco polo (5) Witam, poszukuję Dj/wodzireja z klasą. Taki co nie gra tandety i disco polo... milena
Kupię suknię ślubną na 180cm wzrostu (12) Jak w temacie - kupię suknię ślubną na wzrost ok 180 cm. Koniecznie biała.... Missi kupię suknię VERISE BRIDAL XANTE rozm. 36/38 (18) witam, kupię suknię VERISE BRIDAL XANTE rozmiar 36/38 na wzrost 173cm +... Monia Niebieskie buty do ślubu (4) Witam :) Szukam niebieskich butów do ślubu wie ktoś może gdzie mogę je kupić... Dariat Kamerzysta 28.06.2014 (1) Witam wszystkich. Wiem że już trochę późno ale poszukuję kamerzysty na... ewusdv fryzury na ślub (1) Hej dziewczyny!Czy ktoś mógłby polecić fryzjera do upięcia na ślub z... AF Dj na wesele 05.07.2014- szukam! (9) Witam Dj z tym wolnym terminem, ponieważ do wszystkich, których pisałam nie... Paaulinaa_ Gdzie kupić piwo? (2) Mamy Wesele na 70 osób gdzie i ile kupić alkoholu mam na myśli wino piwo wódkę. panna Kupie Biala Suknie na wzrost od 163 plus obcasy :) (10) zapraszam Tutaj :) panna fryzjerka na ślub (4) Dziewczyny ratujcie! Na miesiąc przed ślubem zostałam bez fryzjerki.... leolibra Farbowanie butów - gdzie? (3) Hej, zastanawiam się nad kupnem butów ślubnych. Chciałabym kupić je w kolorze... mw Buty Ślubne (3) Kupię buty slubne w kolorze : Złamanej bieli, kości słoniowej lub bardzo... Marti Szukam fajnego zespołu 16-17 Sierpień 2014 (14) Jak w temacie , proszę o propozycje... Z góry dziękuję Marta Marta kamerzysta na wrzesien (6) witam, szukam kamerzysty (foografa juz mam) na 06.09.14. Czy ma ten termin... wrzesien Idealna suknia ślubne w stylu Audrey Hepburn. Gdzie kupię? (6) Dziewczyny! Szukam idealnej sukni ślubnej!!!!!! Może któraś ma na sprzedaż... Magda Lena oprawa mszy - skrzypce - 26 kwietnia (2) Hej, poszukuję skrzypaczki, która zagrałaby na ślubie - 26.04.2014, Kielno.... panna-anna makijaż ślubny 07.06.2014 (3) kto wykona makijaż ślubny 07.06.2014? proszę o oferty. kasia makijaz slubny i fryzjer 02.08.2014 (1) Proszę o propozycje/oferty na priv Selenite