Skromne wesele-grill w plenerze??? (5) Witam. Poszukuje miejsca na skromne "wesele" a raczej posiadówkę z... Meg oprawa muzyczna slubu 05.07.2014 (15) Witajcie, poszukuje oprawy muzycznej w kosciele. kogo możecie polecić,... Paaulinaa_ Oprawa do kościoła - oazowo/pielgrzymkowo 16.08. (16) Witam, poszukuję oprawy muzycznej do kościoła na 16 sierpnia w stylu... pannamloda2014
Sala okolicznościowa (3) Witam Poszukuję sali do wynajęcia na wesele, na ok 50 osób. Najlepiej na... Ada Fotograf !!! (1) Poszukuję fotografa na wesele 5 lipca 2014 w kościerzynie. proszę o... patkawesele@gmail.com zespół na wesele 6 września (1) Czy jakiś zespół ma jeszcze wolny termin na 6 września? wojciech1985@o2.pl zakochani szukam fajnego samochodu do ślubu (4) Dziewczyny czym będziecie jechały do ślubu. Może polecicie coś fajnego :)... Megi poszukuje zespołu na wesele 21-22.06.2014 Pilne. (7) wesele okolice wadowic. Daniel Poszukiwany Dj/ wodzirej na wesele 06.09.2014 (9) Poszukuję DJ na wesele 06.09.2014 w okolicach Bytowa akaq poszukiwany instruktor/ka tańca- pierwszy taniec (9) witam serdecznie, mam w sierpniu wesele, musimy nauczyć się pieknie tańczyć... karolina007 Szukam kosmetyczki i fryzjera! ;) (3) Witam!! Już niedługo wybieram się na wesele do Gdańska. Nigdy w tych... nianiaaa Szukam sali. Adrian (5) Potrzebuję pomocy. Dziewczyna zleciła mi znalezienie sali. Czy któraś z was... Adrian makijaż ślubny 2014 (2) Dziewczyny ja wiem, że jest już parę takich wątków, ale dostanę zaraz... martta13 Kupię Suknię Ślubną roz.40/42!! (5) Witam Kupię suknię ślubną w rozmiarze 40/42 najlepiej aby, suknia miała... AGUTK_A Skrzypce na ślub! (1) Witam, Poszukuję oprawy muzycznej (skrzypce) na ślub 05.07.2014 w... patkawesele@gmail.com Makijaż, 7 czerwca 2014 (1) Proszę o oferty cenowe makijażu ślubnego + mamy Panny Młodej (okolice... ~niezalog. KoliberQ Kupię białe buty roz.40 (1) Hej, Czy któraś z dziewczyn ma do odsprzedania buty ślubne, białe, roz.40,... goniaa Domowie ciasto na wesele (7) Witam, poszukuję osoby która upiecze ciasto na wesele dla ok. 85 osób.... Agnieszka Makijażystka (1) Czy któraś z Was mogłaby polecić mi sprawdzoną makijażystkę? Dodam, że termin... Elka szukam zespołu na wesele (najlepiej perkusja,gitara itp) (2) Szukam zespołu który gra muzykę na żywo z disco polo kogo polecacie?? ivi