Dj na poprawiny 29.06.2014 (1) Witam poszukuję Dj na poprawiny 29 czerwca 2014. Szczegóły poproszę na priv.... ewusdv Saksofonista (3) poszukuje skasofonisty do kościoła, ma ktoś jakieś namiary na poleconego... Ania dj na wesele w 2015 r (4) Witam, jestem na etapie poszukiwania dj na wesele. Przejrzałam już wiele... Iza
dj na poprawiny 6.07.2014 (3) Witam, poszukuję dja na poprawiny, Maciejka w Koleczkowie k. Gdyni user_138512383278 szukam pilnie krawcowej (3) Która uszyje sukienke na poprawiny dla mnie ( mój ślub) z mojego projektu na... sevelina1988 Kupię wygodne buty na ślub roz. 38 gdańsk (1) Odkupię wygodne, najlepiej skórzane buty, z wyższym obcasem conajmniej ok 7... user_137707066599 animatorka na wesele (piątek) - rozsądna cena (9) Proszę o pomoc!poszukujemy animatorki na wesele, czerwiec piątek. Proszę... wiki Poszukuję samochodu do ślubu. (4) Jak w temacie, termin wesela bliski bo 14.06.2014. Gdynia. Ktoś ma jakieś... kasiap poszukuję DJa (1) Witam! Poszukuję DJa na maj 2015. Kogo polecacie? Polecono mi Krzysztofa... mdrgt dekoracja kościoła (1) Proszę o ofertę dekoracji kościoła wraz z cennikiem. Ślub mam w maju 2015... dori231 Golarz dla Pana Młodego :) (6) Czy mąż/narzeczony którejś z Was korzystał z usług jakiegoś golarza na... Lampka beczka drewniana z piwem (1) Czy orientuję się ktoś gdzie w okolicach gdańska jest możliwość wypożyczenia... Aurelia Kochane! Fotografa oraz Kamerzysty na 07.06.14 pilnie szukam! (1) Z powodu wypadku losowego poszukuję fotografa oraz kamerzysty na termin... Anna Maszota Animator/ka na weselu. Prosze o kontakt. (16) Proszę o pomoc w poszukiwaniu animatora/animatorki na wesele oraz jakie są... wiki Cena za osobę (23) Jak w temacie, gdzie robicie wesele i ile płacicie za osobę? Ola Szukam fotografa (5) Szukam fotografa, który chciałby wzbogacić swoje portfolio o zdjęcia weselne.... Poszukująca Poszukuję doświadczonego fotografa na ślub 27.06.2015 (1) W związku z tym, że znam się na fotografii, wiem czego oczekuję od fotografa... Kasia Pg Szukam osoby która to zaśpiewa (3) Witam, szukam kogoś kto mógłby zaspiewać ten utwór moim rodzicom w dniu... Chudi Przerobienie sukni slubnej-gdansk gdzie? (3) Witam! Polecać jakieś DOBRE krawcowe,ktore przerobiłyby delikatnie suknie... marta DJ na wesele - kogo polecacie??? (13) Witam, planujemy Ślub na poczatek wrzesnia 2011 roku, zaczelismy juz... MB