Poszukuje Fryzjerki- loki (1) Witajcie :) Poszukuje fryzjerki która uczesze mnie na ślub w lipcu. Chodzi... Paaulinaa_ Szukam samochodu na wesele (1) Szukam samochodu na wesele, może ktoś coś polecić, termin wesele bliski bo... pan mlody :) szukam kamerzysty last minute 27.06.14 (1) Jak w tytule , szukamy kamerzysty na nasze wesele , oferty proszę przesyłać... M&A
szukam fryzjera, który przyjedzie uczesać mnie na dwa czerwcowe wesela (2) Witam jak w temacie. szukam osoby, która zaplecie mi włosy, na dwa wesela... Aga M. Poszukuję zespołu lub dja na wesele+poprawiny!!! termin: 20.06.2015 (1) Dzień dobry, Poszukuję zespołu lub Dja na wesele, które odbędzie się... rikaa Grajki kościelne (1) Wszyscy myślą o skrzypace jakieś na weselu, a mi się marzy jakiś zespół... Nitka90 DrinkBar... (1) Witam. Poszukuje barmana lub osoby ktora zna sie na robieniu wymyslnych... Basia~~ Potrzebuje zespolu na wesele (14) Poszukuje zespołu muzycznego na wesele 04.07.2015 r. pisać jak ktoś ma namiary Pola Szukam barmana- 14.06.2014 w godzinach 20.00-1.00 (1) Witam, Poszukuję barmana na wesele w Pszczółkach w terminie 14.06.2014 r w... Iza Do osób z okolic Lęborka (4) Witam;) Ludki ma ktoś może namiary na osobę zajmującą się remizą w Lęborku?... Matelkaa Szukam DJ na 07.06 (5) Szukam DJ-a na przyjęcie weselne w Chmielnie na Wichrowym Wzgórzu! Joanna oprawa muzyczna kościół 23.08.14 (5) szukam oprawy muzycznej do kościoła w Sopocie na 23.08.14, najchętniej... wiki Koronka - obszycie welonu (2) Hej. Orientujecie się gdzie w Gdańsku znajdę sklep mający w swojej ofercie... Ila winietki szablon (3) Czy ma ktoś szablon do samodzielnego zrobienia winietek? dori231 Papier perłowy 120g na zaproszenia - gdzie? (1) Czy wiecie może gdzie w trójmieście mogę kupić taki papier? Chciałabym w... pannamloda2014 Figurka na tort na zamówienie (3) Gdzie mogę kupić figurkę na zamówienie na tort? Wzór nasz wybrany. Paaulinaa_ Orkierstra czy DJ ???? Okolice Lęborka (12) Kogo polecacie na wesele DJ czy Orkiestrę ? A skoro już macie jakieś zdanie... mrowk@ Sala weselna z noclegami ok 100 osób. (13) Witam, Poszukuję sali weselnej w okolicach trójmiasta. Ślub planujemy na... Suzi Trębacze na ceremonię (2) Witam, Czy zna ktoś muzyków, którzy daliby radę zagrać na a w zasadzie po... Anna Kupię akcesoria/gadżety na wieczór panieński!!! (1) Witam poszukuję akcesori i gadżetów na wieczór panieński typu szarfy do... asia_gda89