sportowe auto do ślubu!!! (7) poszukuje na kilka godz lub na dobę wynajęcie auta. Sportowe. Może być... wiki Ślub - fotograf (1) Hej, potrzebny fotograf na 27.06.2014 Prosiła bym o wycenę i link do... Marta Kamerzysta pilnie!!! (11) Ktoś kogoś dobrego poleca? termin w tym roku (czerwiec) a nam facet odwołał... Marta
Makijażystka (1) Czy któraś z Was może mi polecić sprawdzoną makijażystkę. Próbowałam się... Etani kosmetyczka (2) Dziewczyny może macie sprawdzoną kosmetyczkę która dobrze potrafi zrobić... Leolibra Makijaż ślubny dnia 7 czerwca 2014 Pruszcz Gdański (1) Witam, interesuje mnie profesjonalny makijaż ślubny w dniu 07.06.14 w... Ola Skrzypce (1) Szukam kogoś kto zagra na skrzypcach na moim ślubie 23.08.2014, proszę o oferty Chudi Poszukuje fotografa i video na slub! (3) Witam! Ślub mamy 26 lipiec 2014r w Lęborku i poszukujemy fotografa i... Nerwusss Poszukuje auta do slubu... (1) Witam!poszukuje samochodu do slubu 14 czerwca w miejscowości Strzepcz na czas... user_137693028264 szukam zespołu na 26.07.2014 (4) Witam, poszukuje zespołu (z orkiestrą) na 26.07.2014, maciek Zespół na wesele bez disco polo!!!! (7) poszukuje pilnie zespołu j/w z trojmiasta/okolic badz chetny na dojazd do... eselec Video filmowanie-kogo polecacie? (26) Jak w tytule :) Megan30 fotograf lub student na 04.05.2014 (1) poszukuję osoby, która miałaby ochotę porobić troszkę zdjęć na uroczystości... aga10b Biała kokarda do sukni ślubnej - gdzie kupię? (5) Cześć dziewczyny, jak w temacie, poszukuję białej kokardy do sukni ślubnej. Z... Adelajla Gdzie najtaniej wynająć autokar? (25) Potrzebuje autokar na pazdziernik z Gdanska do Przodkowa 30km. pusia105 buty kolorowe - gdzie kupię? (4) hej dziewczyny, orientujecie sie gdzie kupie czerwone atłasowe szpilki do... gt Która cukiernia? (7) Witam dziewczyny, Nie wiemy skąd zamówić ciasta i tort weselny.... Nie taka Młoda oprawa muzyczna mszy (1) Witam serdecznie, poszukuję oprawy muzycznej mszy ślubnej w dniu 14.06.2014r.... f.i.o.l.e.k Kto wykona ciasteczka jak na zdjęciu? (6) Czy wiecie może kto by wykonał ciasteczka podobne jak na zdjęciach?... Angelka Sklep/ hurtownia z alkoholami (2) Witajcie, Czy macie jakieś informacje gdzie wódki są w promocji? Poszukuje... Paaulinaa_