Kurs przedmałżeński ekspresowo!!! Pilne (5) Dziewczyny, potrzebuję namiary na mega szybki kurs przedmałżeński oraz... Aga Gałka makijaż z dojazdem do domu 28.04.2014 (1) poszukuje kosmetyczki, która wykona makijaż w dniu 28 kwietnia br (drugi... słonecznik dj na wesele - Gdańsk 16.08.2014 (13) Witam, szukam dj'a na wesele które odbędzie się 16.08.2014 w Gdańsku.... julan
makijaż ślubny 07.06.2014 (1) Witam. Proszę o oferty na maila kasiazielona22@tlen.pl, kto może wykonać... kasia Poszukuję fryzjera i makijażystki (1) Tak jak w tytule. Interesuje mnie 14.06.2014. Czekam na oferty na priv... Karolina Dobry fryzjer poszukiwany - 16.08 - Słupsk / Lębork i okolice (1) Jak w temacie :) Szukam dobrego salonu fryzjerskiego lub dojeżdżającego... heke1990 film na wesele 28.06.2014 (3) Poszukuje kamerzysty na wesele 28.06.2014. Nie chodzi o dlugi film, raczej o... paannnnaaa Kupię ozdobę na samochód, poduszkę na obrączki i buty! (5) Witam! Chętnie kupię : - ozdobę na samochód - poduszeczkę na obrączki... auliett Buty ślubne (9) Gdzie mogę kupić tanio buty ślubne, nie w salonie? Kasia Sklep z materiałami... (10) Witajcie! Poszukuje sklepu, hurtowi z materiałami a dokładniej tiulem,... Paaulinaa_ Drink Bar Poszukiwany (1) Poszukuje drink baru na wesele w Lipcu . zainteresowanych prosze pisac na... panna Makijaż ślubny (1) Dziewczyny! Poszukuję makijażystki na ślub. Znacie jakąś godną polecenia?... Panna Młoda Pilnie poszukuje dj z angielskim na wesele 06.09.2014 !! (3) Szukam dobrego dj ktory poprowadzi wesele dwujezyczne i dwukulturowe, dj... EJ jakie auto do ślubu ? (2) jw :) Kasia Szukam DJ na 9 sierpnia 2014 (4) Witam, szukamy DJ z własnym sprzętem i oświetleniem do Sopotu. Szukamy... Łukasz Poszukuję fryzjer&makijaż z dojazdem do domu 14.06.2014 Gdynia (1) Jak w tytule. Info proszę na maila karolinakandzorra1990@wp.pl Karolina fotograf na plener (6) Mógłby mi ktoś polecić dobrego fotografa na plener? Interesuje mnie sama... ala szukam dj na poprawiny - 06.07.2014 (1) Witam, jak w temacie - szukam dj na poprawiny (niedziela 06.07.2014), proszę... ann.lee Kamerzysta i Fotograf poszukiwany 20,06,2015 (1) Witam, Szukamy dobrego Kamerzysty i Fotografa najlepiej gdyby pracowali... Marta_Zatorska Zabawa dla dzieci na weselu dmuchne zjeżdżalnie (2) Witam ponieważ wesele mamy w lipcu i mamy nadzieje że pogoda dopisze, chcemy... Kasia