Szukam sukni ślubnej! (7) W grudniu wychodzę za mąż, jestem w ciąży, to będzie 6 miesiąc czyli już... Niunia Poszukujemy skrzypka na 28.09.2013 (1) Witam ! Szukamy skrzypka / skrzypaczki na 28.09 na godzinę około 15 w... Marcin Jaką restaurację wybrać? (2) Witam wszystkich, doradźcie jaką wybrać restaurację na wesele na ok 50 osób... oj tam oj tam
Wesele nad morzem (14) Czy w okolicach 100km od Gdańska jest jakieś miejsce bezpośrednio nad morzem... kaska Bolerko ślubne (1) Potrzebuje zakupić bolerko ślubne ocieplane, a niestety nigdzie nie moge... Sylwiontko5 Szukam sali w okolicy Chwaszczyna, Żukowa, Bojana. (1) Jak w temacie. Chcę objechać okolicę i obejrzeć różne sale, najlepiej z... Marynarka Videclip/ teledysk (3) Witam, poszukuje dobrego kamerzysty na wesle. Zalezy mi na dobrym teledysku w... Kasia szukam dj-a na wesele 20.09.2013 w Tuchomiu (3) wesele ma być malutkie-max 40 osób.Zdaję sobie sprawę,ze to już niebawem ale... mimi83 Szukam dj-a na małe wesele 20.09.2013 w Tuchomiu (2) wiem,ze to już niebawem ale może polecicie kogoś :) justyna Szukam zespołu 3os. na wesele 27.09.2014 (2) Jak w temacie :) Szukam zespołu 3 osobowego :) Najlepiej 2 Panów + Pani :)... Alicja limuzyna na ceremonie znane i sprawdzone (3) Część dziewczyny pewnie są tu takie które w tym dniu jechały limuzyna macie... ela Wizażystka oraz fryzjerka gdańsk ujeścisko okolice (6) Czy ktoś poleci wizażystkę oraz fryzjerkę z ujeściska bądź okolic?... Angelka BUKIET ŚLUBNY - POTRZEBUJĘ NATCHNIENIA (21) Witajcie, Szukam wymarzonego bukietu ślubnego. Do tej pory nie znalazłam... Ela fotograf i kamerzysta 7.06.2014 (1) poszukuję fotografa i kamerzysty w terminie j.w. proszę o kontakt... MONIKA Kamerzysta, fotograf i dj poszukiwani - 26.04.2014 (2) Witam, poszukuje tak jak w temacie. Prosze o oferty z cennikiem na adres @:... panna-anna Fotograf & kamerzysta - 24.05.2014 (1) Witam. Poszukuję fotografa oraz kamerzysty na wesele na 24.05.2013. Oferty... gosc proszę o podanie namiarów na fryzjera ktory zrobi baleage w domu (1) proszę o podanie namiarów na fryzjera ktory zrobi baleage w domu... ewelinaaaaaaaaa Poszukuje ozdób (4) Witam, Poszukuje ozdób na auto i na sale, ponieważ sama stroje sale.... Paaulinaa_ kupie bolerko lub inna narzutke (3) odkupie krótką marynarke, żakiet, sweterek lub bolerko w rozmiarze 42 białe... mala1987 Video-filmowanie 13.09.2013 (1) Proszę o oferty z cenami na wronawzg@wp.pl Komentarze w stylu jest... ola