kamerzysta i fotograf na 2014r. (1) Witam szukamy fotografa i kamerzysty (moze byc jedna osoba lub dwie) na... mon.raf2014 plexi (2) mam pytanie czy gdzieś w trójmieście zrobią z plexi coś według wzoru?chodzi o... kożeń kamerzysta 20.09.2014 (2) poszukuje kamerzysty na 20.09.2014 do 2000zł kika_1987
Przewóz ok 80 gości 5.10.2013 (5) Jak w temacie, poszukuję autokaru, który przewiezie gości spod kościoła w... aniakubek wesele zimą (3) witam, planujemy wesele w styczniu 2014r. Potrzebujemy zespół, kamerzystę i... przyszła panna młoda fotograf na sesje plenerowa w drugiej polowie sierpnia (1) Witam, poszukujemy fotografa, który wykona dla nas slubna sesje plenerowa w... - karolka potrzebny DJ na przyjęcie weselne 16.8.2013 (5) j.w. kogo polecacie? narzeczona KAMERZYSTA i ZESPÓŁ !!!!! POMÓŻCIE !! (1) Hej, poszukuję dobrego kamerzysty i dobrego zespołu który poprowadzi... kaliia Oprawa Ślubu Kościelnego (1) Witam. Szukam oryginalnej i pięknej oprawy muzycznej Ślubu Kościelnego.... aga Poszukiwany - poszukiwana DJ na 14.09.2013 (1) Szukam osoby zajmującej się oprawą muzyczną imprez, BEZ muzyki... julia Fryzjer POMOCY!! (6) Cześć Dziewczyny, Mam prośbę bo mam straszny problem z fryzjerem a raczej... Nikusia86 SZUKAM FRYZJERA na 17 Sierpnia (1) Dzień dobry Szukam Fryzjerki/fryzjera na mój ślub na 17 sierpnia z dojazdem... Asia SALA OKOLICZNOŚCIOWA 45 osób (5) Chciałabym wynająć salę okolicznościową z kuchnią... może jakąś z polecenia.... Ania B tort ciasta - Gdańsk (1) Witam, polećcie proszę dobrą cukiernie która w rozsądnej cenie zrobi tort... Roksa Szukam kapeli ktora mowi i spiewa w dwuch jezykach (angielski-polski) (14) Witajcie szukam koniecznie kapeli ktora spiewa i mowi po angielsku... NIKA Kupię diadem (1) Kupię diadem ale koniecznie z kamieniami svarowskiego. 509 664 065 Alicja_Damian poszukuje sukienki na swoje poprawiny (3) hey dziewczyny.. poszukuje sukienki na poprawiny ? Roksa Szukam fotografa na 27.07.2013 (8) Poszukuje fotografa na weselu cywilnym przed hotelem a nastepnie w plenerze... gosiaa Makijaż ślubny i fryzura 27.09.2013 (6) Szukam dobrego fryzjera slubnego i makijazystke z dojazdem do mnie (Gdansk... eCherry Wieczor Panienski Kawalerski- welon, itp (3) Nie wiecie moze gdzie moge znalezc akrtykuly na wieczor panienski i... MZ