Zaproszenia na ślub (12) Dziewczyny macie jakieś oryginalne pomysły na zaproszenia?? lili Poradnia przedmałżeńska - pilnie (3) Czy znacie może jakiś numer telefony do jakiejś Pani, która podpisałaby za... Iwona kamerzysta (11) Witam, poszukuję kamerzystY, czy może ktoś polecić? No i jeśli... karolina007
Kupię pudełko na koperty i strój policjantki :) (7) Witam. Tak jak w temacie. Kupię pudełko na koperty i może ktoś ma strój... Alicja_Damian Poszukuję kamerzysty na ślub w sobotę w sopocie! (1) Pilnie poszukuję kamerzysty na ślub w najbliższą sobotę!!!:) godzina 17:00... HM_2013 Szukamy dj'a/ zespołu na wesele 31.08.2013 (10) Witam! Poszukuję profesjonalnego zespołu muzycznego/dj'a na wesele... Gosia szukamy busa dla około 20 osób (1) Poszukujemy busa wraz z kierowcą dla około 20 osób. Przejazd odbędzie się 2... m. Sprawdzony fotograf na 31.08.2013 Pruszcz Gdański (17) Dziewczyny proszę o pomoc, ponieważ wykruszył mi się fotograf i teraz mam... darlonek potrzebny fotograf na 20.09.2014 (6) Poszukuję fotografa na wesele 20.09. 2014. Proszę o polecenie. Irena Jaka kwiaciarnia robi poduszki pod obrączki z kwiatów? (8) Dziewczyny szukam kwiaciarni, która wykona mi poduszkę pod obrączki z żywych... Karolina dj na wesele (4) szukam DJa na wesele w grudniu, wiem że było już kilkadziesiąt wątków na ten... madziorrr szukamy oprawy muzycznej ślubu (2 sierpnia) (1) Poszukujemy oprawy muzycznej naszego ślubu, który odbędzie się 2 sierpnia... m. Szukamy oprawy muzycznej ślubu (2 sierpnia) (1) Poszukujemy oprawy muzycznej naszego ślubu, który odbędzie się 2 sierpnia... marlena Lokal na wesele (2) Moi Drodzy, Pomóżcie, Doradźcie :) Czy ktoś zna jakieś ciekawe miejsce na... Przyszły Pan Młody :) dekoracja koscioła (3) pomóżcie dziewczyny...ślub mam w mikołaju, jest to kościół zabytkowy...... Roksa MAKIJAŻ ŚLUBNY I FRYZURA rok 2013 (11) Hej dziewczyny!! Mamy rok 2013 a ja poszukuję kogoś kto umaluje mnie i... Pati - ślub we wrześniu poszukuje kamerzysty na 21 września 2013 (5) jak w temacie kożeń dobry DJ (11) Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego i w miarę niedrogiego DJ'a ? Będę... tooojaaa czy znajde dj-a do 300zl? czy takie ceny sa nierealne? (37) jak w temacie szukam taniego dj-a szukam Gdzie w Gdansku mozna zrobic paznokcie?? (13) Dziewczyny bardzo prosze Was o rade. Gdzie w Gdansku mozna zrobic paznokcie.... funny007