Kupię biżuterię ślubną - kolczyki i bransoletkę (1) Kupię długie kolczyki i bransoletkę. Może być komplet lub pasujące do siebie... ajaK-Kaja Kupię suknię Farage (7) Cześć dziewczyny, Bardzo chętnie kupię suknię Farage Galaxy 4000... Arijka poszukuje kopert na podziekowania (3) Witam, poszukuje kopert na podziekowania dla gosci, nie chce pudeleczek,... Ola
Smoking - gdzie , za ile (13) Dziewczyny ! Czy któryś z Waszych Panów postawił na smoking ? Jeżeli tak to... Olga wesele w plenerze (11) witam poszukuje miejsca na wesele w plenerze a chodziloby o las nad... poszukiwaczka miejsca Oprawa muzyczna ślubu cywilnego (1) Poszukuję zespołu (najlepiej wiolonczela + skrzypce) do oprawy muzycznej... Adam FRYZJER-specjalista od dobieranego warkocza (3) Dziewczyny, Znacie moze dobrego fryzjera od warkoczy dobieranych w... Kasia Tort na wesele z okolic Wejherowa? (7) Witam. Tak jak w temacie. Macie jakąś sprawdzoną i godną polecenia cukiernię... Alicja_Damian Kupię biżuterię ślubną (2) Poszukuję biżuterii ślubnej, może któraś z was ma niedrogo do odsprzedania.... gayga_5 Fotograf potrzebny na 07.06.2014 (1) Potrzebujemy fotografa (-ów) bo kamerzysty nie bierzemy pod uwagę, ponieważ... poszukiwaczka miejsca Potrzebna orkiestra polsko-angielska (15) Poszkuje zespolu ktory prowadzi i spiewa na wesel w dwoch jezykach... PANNA MLODA NAJLEPSZY zespół i DJ ? (26) hej, proszę o informację, który zespoł i który DJ z Trójmiasta jest... ladybird Szukam Dj`a na poprawiny 14.09.2014 (2) jak w temacie :) oferty wraz z cena prosze kierowac na maila... Alicja DJ na wesele i poprawiny 20-21.06.2014 - Sopot (1) Szukamy dobrego dj'a na wesele 20.06.2014 (piątek) oraz na poprawiny... N+R fotograf i kamerzysta na ślub 20.06.2014 - Gdynia+Sopot (2) Szukamy sprawdzonego i dobrego fotografa oraz kamerzystę na wesele 20.06.2014... N+R Dzikie wino - ogród? (4) Witam i pytam! Mam slub za 2 lata i zainteresowalo mnie strasznie to... l_missbossy szukam fotografa 21.09.2013 Gdynia (2) Szukam fotografa na 21.09.2013. Ślub i wesele w Gdyni + plener.... Marcin HELP! dobry DJ potrzebny (10) Czy może ktos polecic dobrego dj-a, który ma do zaoferowania więcej niz... Asiula Kupię krótka suknia ślubna (7) Kupię krótka, 3/4 suknie ślubną. Pistacja77 Dj-Wodzirej na wesele- opinie (4) Witajcie, Szukam Dj-Wodzirej na wesele na przyszły rok, I chciałam was... paula