Oprawa muzyczna w kościele w Kartuzach (1) Termin 31 maja 2014 Koniecznie ze skrzypcami! Mój mail:... misiadelko Krawat dla Pana Młodego (1) mam pytanko czy wiecie gdzie mozna kupic lub uszyc krawat dla Pana Młodego -... gdańszczanka KAMERZYSTA (3) hej szukam kamerzysty na wesele w dosc rozsadnej cenie na koncowke lata 2014.... poliv6623
Największy wybór obrączek ślubnych w trójmieście (3) Czy możecie pomóc i powiedzieć gdzie może być jawiększy wybór obrączek, albo... Iwona Kupię suknię model prosty lub empire (1) Kupię suknię ślubną, model prosty lub empire, rozmiar 38, na wzrost 173 cm +... A_ Szukam Dj`a na poprawiny 28.09. 2014 (2) tak jak w temacie :) Oferty wraz z ceną proszę na maila: alicja73737@wp.pl Alicja videofilmowanie + fot tczew ślub (2) szukam opinii o yass.pl z Subków badz fvf- P. Szyca z Tczewa bądź o... slubna niebawem Ponawiam Temat sali bez cateringu (2) Szukam sali okolice Wejherowa bez cateringu lub jak kto woli kucharek czy... Kasia Fajny striptizer potrzebny na wieczor panienski (20) Nie moj :)dla kolezanki mirakula Buty ślubne 37 rozmiar w kolorze ecru (3) Chętnie odkupię buty ślubne w rozmiarze 37 na niskim obcasiku w grę wchodzi... Justyna Kupię suknię ślubną (31) Szukam sukni ślubnej na wzrost 170 cm + obcas 5 cm. Rozmiar 38-40. Biała z... Drafin Obiad weselny na 30 osób - proszę o pomoc! (6) Cześć Dziewczyny, razem z narzeczonym planujemy obiad weselny na około 30... Karolina Krawat dla Pana Młodego (1) Hej dziewczyny poszukuje krawca, krawcowej kogokolwiek kto by uszył krawat we... Gdańszczanka Ciążowe sukienki ślubne (22) Czy wiecie gdzie w trjmiescie znajde ciążowe sukienki ? Mam tylko ślub... Dora_88 Poszukiwany kamerzysta 12.07.2013 r (8) Poszukuję kamerzystę na 12 lipca :) :) Fryzjer (4) Czy zna ktos fryzjera godnego polecenia, ktory zrobilby mi fryzure slubna w... MagdaZ Kupię Suknie ślubną!! :) (11) Witam, Kupię z przyjemnością od kogoś suknię ślubną :) Interesuje mnie suknia... AGUTK_A Kamerzysta na 26-04-2014 (1) Szukam firmy zajmującej się filmowaniem ślubu i wesela. Ślub odbędzie się w... Jaagnes Szukamy zespołu/DJ'a na wesele 31.08.13 Gdańsk (5) Szukamy zespołu lub dj'a na wesele 31.08.13 w Gdańsku. A&J A&J Szukam kamerzysty za 1500zł na lipiec 2013 (4) Oferta last minute mile widziana :):) mmm121