Kurs dla młodego początkującego dj'a? Okolice gdańska

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy? Nauka
Mam 13 lat i szukam jakiejś szkołki lub prw. nauczyciela. Gdańsk i okolice.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kurs dla młodego początkującego dj'a? Okolice gdańska

Wywieś ogłoszenie przy szkole muzycznej:) Może trafisz na kogoś

Re: Kurs dla mlodego poczatkujacego dj'a? Okolice gdanska

kursy dj to kasa w bloto. lepiej inwestowac w plyty i sprzet . jak ktos ma dobre ucho to w tydzien sam wszystk ogarnie. jesli nie ma to najwyrazniej djka nie jest jego powolaniem.

a jak juz koniecznie chcesz jakis kurs to lepiej grania na instrumencie. bardzo docenisz w przyszlosci a i do djki wiedza z zakresu teorii muzyki Ci sie przyda

powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hrki-ma racje.ja kase pakowałem w sprzęt a pózniej w studio i nadal ładuje w nie i końca nie widać.ale opłaca sie.zaczynałem jako dj na vinylach od 15lat,pózniej szkoła żeby troszke zmian wprowadzic w tym co mnie interesuje,kier.producent muzyczny-a zostałem realizatorem dzwięku.jak masz pomysł i jesteś cierpliwy w tym co chcesz osiągnąć to dasz radę.praca z dobrym realizatorem-akustykiem w dobrym stdiudiu 6tys godzina

Gram na pianinie a na VDju od paru miesięcy. Podstawy ogarniam, ale czuje że to jeszcze za mało. A może jakieś pół/kolonie na wakacje (Aponiżej 14 lat)? A może ktoś z was mogłby mnie naprowadzić. Prywatnie lub na GG.
Please

Lub ktos z was mogłby mnie naprowadzi? Prywatnie lub na GG

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (279 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4