Weronika - ocena (1) Ciesze sie ze wybrałam akurat tą szkołe jazdy!! Stresowałam sie przed... Weronika Tetiana Kaplia - ocena (1) Polecam Pana Sławomir Pecko jako instruktora. Jest na Trójmieście naprawdę... Tetiana Kaplia Yelyzaveta - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Miałam ogromne szczęście trafić na... Yelyzaveta
Marlena - ocena (1) Mogę polecić z czystym sumieniem Alfę. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem.... Marlena Kasia - ocena (1) Świetna szkółka jazdy. Instruktor Pan Marcin cierpliwy i wyrozumiały. Dobrze... Kasia Karol - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, instruktorzy którzy uczą dobrych nawyków na drodze,... Karol Agata - ocena (2) Z całego serca polecam tę szkołę jazdy! Pan Łukasz to instruktor z ogromną... Agata Gosia - ocena (1) super podejscie do kursanta i ogrom cierpliwości Gosia Filip B - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić Pana Marka z którym jeździło mi się... Filip B Laura - ocena (1) Polecam każdemu kto zastanawia się nad wybrameniem odpowiedniej szkoły nauki... Laura Marcin - ocena (1) Po kilku godzinach spędzonych w aucie z Maćkiem zrozumiałem, że naprawdę... Marcin Michalina - ocena (1) Myślę, że mogę polecić Rondobis Kościerzyna każdemu. Bardzo dobrze potrafią... Michalina Julian - ocena (1) Wojciech super instruktor Julian Klaudia - ocena (1) Elka School-najlepszy wybór, kadra wypełniona profesjonalistami, Panie w... Klaudia Nina Filomena - ocena (1) Zdałam za pierwszym razem! ️ teorię i praktykę. Ale dlaczego mi się to... Nina Filomena Marchlewicz - ocena (1) Nauka jazdy w tej szkółce była sama przyjemnością, Pani Żaneta perfekcyjnie... Marchlewicz Yana - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować mojemu instruktorowi jazdy panu Rafałowi.... Yana Paweł - ocena (1) Dzięki Panu Darkowi zdałem za pierwszym razem na Kat A. Instruktor z... Paweł Paula W-O - ocena (1) Najlepsza szkola jazdy! Wspanialy instruktor Zbyszek! Jazdy doszkalające... Paula W-O Paweł - ocena (1) OSK Delta od samego początku zrobiła na mnie dobre wrażenie. Już na wejściu... Paweł