Lillianna - ocena (2) Serdecznie polecam! Jeździłam z instruktorem Rafałem, który świetnie... Lillianna Lena - ocena (2) bardzo polecam, cały kurs przebiegł sprawnie i przyjemne w towarzystwie... Lena Antoni Brzoskowski - ocena (1) Super szkółka, Polecam serdecznie Antoni Brzoskowski
Kornelia - ocena (2) Bardzo polecam tę szkołę jazdy osk delta! Już od pierwszego kontaktu w biurze... Kornelia Magdalena Górska - ocena (1) Jak najbardziej polecam szkołę PioCar Instruktor Pan Piotr wszystko bardzo... Magdalena Górska Zuzia - ocena (2) Super polecam każdemu, podczas dodatkowych dwóch godzin jazd dostałam masę... Zuzia Jan - ocena (1) Super szkółka. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Instruktor Jakub... Jan Paulina S. - ocena (2) Bardzo polecam Pana Marcina! Instruktor z powołania. Bardzo dobrze i... Paulina S. Daria - ocena (1) Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy. To miejsce gdzie profesjonalizm... Daria A - ocena (1) Jazdy przebiegały w bardzo sympatycznej atmosferze, a z każdej lekcji... A Szymon - ocena (1) Polecam instruktora Piotra Brylowskiego Szymon Wiktoria Gz - ocena (2) całego serca polecam szkółkę OSK Delta! Największe podziękowania kieruję do... Wiktoria Gz Oliwier - ocena (1) Teoria: 70/74 Praktyka: 100% Trafiłem na Klaudię, instruktorka dobrze uczy.... Oliwier Klaudia - ocena (1) Bardzo polecam ten kurs nauki jazdy. Instruktor jest cierpliwy i pomocny,... Klaudia Olha Suprunenko - ocena (1) Bardzo dziękuję całej szkole jazdy Elka School w Gdyni za spełnienie mojego... Olha Suprunenko Karolina - ocena (1) Polecam z całego serca! Większość jazd miałam z Panem Zbyszkiem -... Karolina W. Nylec - ocena (1) Z najczystszym sumieniem polecam tą szkółkę oraz Pana Krzysztofa. Całość... W. Nylec Lukasz - ocena (1) Polecam, dzięki jazdom ze świetnym instruktorem Piotrem, po powrocie do... Lukasz Kamil M - ocena (1) Zrobienie prawa jazdy w Akademii Prawa Jazdy było bardzo dobrą decyzją.... Kamil M Maja - ocena (1) Serdecznie polecam. Miałam dodatkowe jazdy z Panem Patrykiem i po ostatniej... Maja