Iza - ocena (1) Najlepsze studio tańca! super trenerzy, występy semestralne, kolonie... Iza Karolina - ocena (1) Świetna atmosfera, profesjonalne przygotowanie Karolina MagdaB - ocena (1) Najlepsi instruktorzy, blisko domu ,najlepszy klimat ️ MagdaB
NG - ocena (1) Dla mnie Enzym zawsze był na najwyższym poziomie!!! Kiedyś trenowałam ja,... NG Maria - ocena (1) Niesamowita atmosfera i ludzie Maria Maria - ocena (1) Fajna oferta zajęć dla dorosłych i dzieci, niesamowicie utalentowane i... Maria co - ocena (1) cudowne miejsce co Karolina - ocena (1) Najlepsze studio. Super atmosfera i ludzie ️ Karolina Karol szarmach - ocena (1) Krótko mówiąc - jet super , pełna profeska :) Karol szarmach Julia - ocena (1) Zdecydowaliśmy się na wybór Pauliny zachęceni pozytywnymi opiniami. Przed... Julia Weronika - ocena (1) Enzym studio to miejsce w którym dzieci młodzież a nawet dorośli mogą się... Weronika Nadi - ocena (1) bardzo mi sie podobają zajęcia, są one dokładnie przemyślane i dopasowane do... Nadi Sofiia - ocena (1) Świetne studio tańca! Sofiia Tomasz - ocena (1) Pełen profesjonalizm i wspaniała atmosfera Tomasz Iza i Łukasz - ocena (1) Zapisaliśmy się na kurs pierwszego tańca, aby zabłysnąć na naszym weselu, co... Iza i Łukasz Klaudia i Patryk - ocena (1) Współpraca z Paulą 10/10, wszystko super tłumaczyła i pokazywała :)... Klaudia i Patryk An - ocena (1) Mega polecam! Moja córka od dwoch lat chodzi do tej szkoly tanca i naprawde... An oliwia - ocena (1) najlepsze studio tańca oliwia Agnieszka - ocena (1) Świetni, profesjonalni instruktorzy i cudowna atmosfera w studio. Agnieszka Karola - ocena (1) Świetna szkoła tańca, bogata oferta zajęć, fantastyczni trenerzy i... Karola