Paulina O-K - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam La Mancha. Super lektorzy, możliwość nauki u native... Paulina O-K Magda - ocena (1) Bardzo nowoczesna szkoła, super podejście do nauczania, super lektorzy. Polecam. Magda Alicja - ocena (1) Cudowna szkoła, świetni lektorzy, dużo zajec dodatkowych plus własna... Alicja
ALA Tuzińska - ocena (1) Polecam szkołę jest super ALA Tuzińska Magda Starostecka - ocena (1) Cudowne zajęcia i cudowni lektorzy ️ Magda Starostecka Poznań - ocena (1) Fantastyczny obóz języka hiszpańskiego Poznań Doro - ocena (1) Serdecznie polecam obozy organizowane przez szkołę. Mój syn uczestniczy w... Doro Szymon - ocena (1) Uczyłem się hiszpańskiego z lektorem La Mancha na początku 2025 roku - w... Szymon Kasia - ocena (1) Super szkoła. Zbakomici lektorzy Kasia Katarzyna - ocena (1) Profesjonalnie i przyjażnie Katarzyna Justyna - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa, do której chodziłam. Profesjonalna, przemiła... Justyna Gosia - ocena (1) Bardzo fajna szkoła językowa, dużym plusem są native spikerzy. Plan zajęć... Gosia Ola w La Manchy od 4 lat. - ocena (1) La Mancha to 8 cud świata. Jeśli twoje dziecko a nawet ty marzysz o... Ola w La Manchy od 4 lat. Kamila - ocena (1) Świetna szkoła, wspaniali lektorzy, bardzo sympatyczna atmosfera. Oprócz... Kamila Dziękuję - ocena (1) Szkoła warta podjęcia nauki, po prostu. Lektorzy, atmosfera. Jeśli szukasz... Dziękuję Barbara - ocena (1) Profesjonalne usługi, przyjaźni native spikerzy, miła atmosfera Barbara Marcin - ocena (1) Zaangażowanie, elastyczność i profesjonalne podejście na najwyższym możliwym... Marcin PJ - ocena (1) Szkoła jest super! Chodzę na zajęcia z hiszpańskiego od maja 2024 i ani razu... PJ Renata - ocena (1) Uczęszczam do La Mancha od ok 1,5 roku i jestem bardzo zadowolona z metod... Renata E - ocena (1) Bardzo dobra szkoła E