Kamil - ocena (1) świetna kadra, super podejście do nauki Kamil Eme Ese - ocena (1) Polecam serdecznie:) Eme Ese Sylwia - ocena (1) Cudowna szkoła! Moje dzieci nauczyły się mówić po hiszpańsku na poziomie... Sylwia
Uczeń - ocena (1) Polecam szkołę jest super!!! Uczeń Marta Waszczyk - ocena (1) Profesjonalne podejście do każdego ucznia, grupy kameralne i dobrze dobrane,... Marta Waszczyk Jadwiga - ocena (1) Ogólnie jestem zadowolona , że mogę niedaleko domu uczęszczać na hiszpański. Jadwiga Gosia i Maja - ocena (1) uczymy się z córką od kilku lat. La Mancha to znacznie więcej niż szkoła... Gosia i Maja Danuta Brygidyn - ocena (1) Szkoła duper profesjonalna. Prowadzący starają się dostodować szkolenia do... Danuta Brygidyn Katarzyna - ocena (1) Udział w zeszłorocznej grze teatralnej Człowiek z La Manchy był dla mnie... Katarzyna J - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa w Polsce! J J - ocena (1) Najlepsza szkoła językowa w Polsce! J Asia - ocena (1) Wspaniała szkoła! Można się wiele nauczyć w przemiłej atmosferze, z... Asia Magda - ocena (1) Rozpoczęłam naukę języka hiszpańskiego od podstaw i jest super. Zajęcia... Magda Marga - ocena (1) Elastyczne podejście i mega super lektorka Rosa :) Marga Beata Lipska - ocena (1) Zajęcia są przygotowywane fachowo i merytorycznie na 100%. Otrzymuję dużo... Beata Lipska Diana - ocena (1) Świetni nauczyciele i atmosfera, aż chce się uczyć Diana Piotr - ocena (1) Świetna atmosfera, profesjonalni nauczyciele, niesamowita okazja na naukę... Piotr Cezary M. - ocena (1) Bardzo dobra szkoła Hiszpańskiego z wieloma native speakerami polecam!!! Cezary M. Paulina O-K - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam La Mancha. Super lektorzy, możliwość nauki u native... Paulina O-K Magda - ocena (1) Bardzo nowoczesna szkoła, super podejście do nauczania, super lektorzy. Polecam. Magda