Maciek - opinia (1) Nauka w tej szkole to czysta przyjemność. Uwielbiam to miejsce Maciek Alx - opinia (1) Razem z La Manchą przygotowywałam się do egzaminu DELE na poziomie C1. Nie... Alx mama - opinia (1) Jestem pod przeogromnym wrażeniem dla wrażliwości, troskliwości i kompetencji... mama
Najlepsza możliwa decyzja! (1) Do La Manchy trafiłam prawie 4 lata temu z polecenia mojej poprzedniej... Kamila Najlepsza szkoła hiszpańskiego (1) Bardzo dobry poziom, nauczycielka pomocna i wie jak tłumaczyć Olga Najlepsza możliwa decyzja ;) (1) Do La Manchy trafiłam prawie 4 lata temu i absolutnie nie żałuję! Kami Bardzo zadowolona kursantka :) (1) Od samego początku Szkoła wychodziła na przeciw wszelkim trudnościom i nigdy... Angelika z Gdyni Polecam (1) Świetne podejście do kursantów - począwszy od obsługi biura i cierpliwości w... Kursant Lepiej być nie mogło ;) (1) Podejście do klienta na najwyższym poziomie, ceny przystępne, poziom... Zuza Wspaniała szkoła dla dzieci (1) Doświadczenie cotygodniowych zajęć domowych mam od 2 lat: rok szkolny 2016-17... Sebastian Wspaniała lektorka Pani Justyna :-) (1) Córka uczy się hiszpańskiego od września i dzięki Pani Justynie należy do... Anna Nauka w La Manchy to przyjemność (1) Kolejny rok uczęszczam do szkoły ponieważ czas spędzony tutaj mija... Beata Hiszpański dla dzieci (1) Starsze dzieci uczy native speaker, dzięki temu bardzo szybko "łapią". Poza... Agnieszka Szybki Progres (1) Polecam szkołę la Mancha - doskonali lektorzy , przyjemna praca , małe grupy. Dorota bardzo dobra szkoła hiszpańskiego ! (1) Córka zadowolona, dalej zakochana w jezyku, poziom dopasowany do jej... marzena grochowskaa kurs hiszpańskiego (1) Godna polecenia szkoła, z elastycznym i otwartym podejściem do ucznia.... Hania polecam (1) moja córka uczy się od roku z wspaniała lektorką, jestem bardzo zadowolona,... Jola Polecam !!! (1) Sprawdzałam różne szkoły językowe, jednak La Mancha zdecydowanie najbardziej... Kasia Nowoczesna i Profesjonalna Szkoła nastawiona na potrzeby Klienta (1) Nauka języka hiszpańskiego dla pracowników firmy zorganizowana na potrzeby... Maciej Polecam!!! (1) z całego serca polecam naukę w La Mancha, gorące serca lektorów :)) Agnieszka