UW - opinia (1) Pani Liliana to świetny tłumacz, szybko, profesjonalnie miło, UW Asia - opinia (1) Uczę się w LaManchy drugi rok i z pewnością będę naukę kontynuować. Zajęcia... Asia Chris - opinia (1) Cudowna atmosfera, szkoła pełna uśmiechu. Chris
Tymoteusz - opinia (1) Polecam najbardziej jak mogę. Zdawałem w La mancha egzaminDELE i było tak... Tymoteusz Asia - opinia (1) Moja przygoda z językiem hiszpańskim rozpoczęła się 8 miesięcy temu w La... Asia Samka - opinia (1) Daję piąteczkę. To jedyna szkoła, której udało się znaleźć dla mnie... Samka Ula - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, małe grupy, świetny lektor native, dobry kontakt z... Ula Marzena - opinia (1) Korzystamy z nauki zdalnej j.hiszpańskiego Wysoki poziom nauczania w... Marzena michal - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Nauczają z prawdziwą pasją. michal Mateusz - opinia (1) Najlepsza szkoła w 3miescie.Niskie ceny i dobre terminy Mateusz Ania - opinia (1) Szkoła jest doskonała . Wspaniali lektorzy. Polecam . Ania Angelika - opinia (1) Polecam , sami native speakerzy, personel przemiły , hiszpański łatwo wchodzi :) Angelika Magda - opinia (1) Fajna atmosfera, super nauczyciele, wiele ciekawych wydarzen zwiazanych z... Magda Pat - opinia (1) Świetna ekipa, j. hiszpański sam wchodzi do głowy Pat Kinga - opinia (1) Uczęszczam na zajęcia w La Mancha już chyba czwarty rok i bardzo polecam.... Kinga Agnieszka - opinia (1) Super miejsce do nauki. Jestem bardzo zadowolona. Agnieszka Agata - opinia (1) Merytorycznie, sympatycznie, elastycznie i z zaangażowaniem. Agata Magda - opinia (1) Skuteczna nauka, wiele propozycji pozalekcyjnych nieodpłatnych - konwersacje,... Magda Monika - opinia (1) Świetna szkoła! Przyjemność nauki języka włoskiego trwa! Polecam! Monika Natalia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki j. włoskiego. Polecam Natalia