Polecam kurs hiszpańskiego w La Mancha :) (1) Super szkoła, atmosfera, świetni sympatyczni lektorzy,duuuużo mówienia na... SJ Hiszpański to piękny i przydatny język, warto zainwestować w jego naukę. (1) Naukę w La Manchy oceniam zdecydowanie na plus. Chodziliśmy z żoną na zajęcia... Tomek ex (1) Bardzo fajna szkoła, świetna atmosfera nauki, grupy dobrane dla różnych... T.
Język portugalski w La Mancha (1) Miałam przyjemność uczęszczać na zajęcia w 2 a później indywidualne. Plusy?... Małgośka Jeśli nauka hiszpańskiego to tylko w La Mancha (1) Uczestniczyłam w rocznym kursie dla początkujących. Fantastyczna atmosfera,... Ania Nauka hiszpanskiego w szkole La Mancha (1) Przez kilka miesiecy uczeszczalam na zajecia z hiszpanskiego do szkoly La... Wanda Dobra szkoła nauki języka hiszpańskiego (1) Moja córka uczęszczała do tej szkoły, jesteśmy zadowolone. Polecam Danuta Uljasz Pozytywnie (1) Bardzo polecam szkole P Liliany. Pełen profesjonalizm, przesympatyczna... Byla Uczennica La Mancha - najlepsza szkoła języka hiszpańskiego w mieście (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły La Mancha. Wcześniej szukałam pośród... Justyna Świetna obsługa, cudowni lektorzy! (1) Lektorzy indywidualne podchodzą do każdego ucznia, grupy są niewielkie, co... Kaja Szkoła La Mancha ma plusy i niestety minusy (1) Uczęszczałem do szkoły La Mancha na zajęcia indywidualne i grupowe. Widzę... Uczeń Polecam (1) świetna szkoła, indywidualne podejście, elastyczny plan zajęć, dodatkowo... Basia Zajęcia indywidualne poziom C2 (1) Bardzo polecam kurs indywidualny, na którym wszystko dostosowane jest do... Ewa JAK W DOMU:) (1) To, co mnie urzeka w tej szkole to bardzo przyjazna, wręcz domowa atmosfera.... Iwona super szkoła (1) super szkoła Stanisław Nauka j. hiszpańskiego 4-latka! (1) Indywidualne podejście do ucznia, profesjonalna kadra lektorska, bardzo dobry... Mama bardzo dobra szkola! (1) Corka chodzi nie pelny rok na zajecia hiszpanskiego i jestem bardzo... Jolipi Szkoła językowa na piątkę! (1) Uczęszczałam do różnych szkół językowych, ale tylko w La Manchy czuć pasję w... Ula j hiszpanski w la mancha (1) Bardzo sympatyczna szkola, profesjonalna kadra, przemila wlascicielka,... Ole Polecamy! (1) Korzystamy z usług La Mancha w zakresie nauki języka portugalskiego dla... Maciej