Anek - opinia (2) W końcu trafiłam na szkołę, w której nauka języka to przyjemność. Osoby,... Anek piela1 - opinia (2) Od kilku lat uczęszczam na zajęcia do Pana Krzysia wraz z moją córką.... piela1 Karolina - opinia (2) Świetna szkoła językowa! Cudowni nauczyciele i genialne podejście do ucznia Karolina
Andrzej - opinia (2) Polecam zajęcia angielskiego. Uczęszczam z synem i córką od kilku lat i... Andrzej Aneta Wiczling - opinia (2) Świetna kadra i podejście do nauczania - jest luźno i przyjemnie a wiedza... Aneta Wiczling Ilona - opinia (2) Nauka w Lango Master to czysta przyjemność dla syna. W szkole zajęcia z... Ilona Magdalena - opinia (2) Pełny profesjonalizm i najwyższy poziom nauczania, a to właśnie cenie sobie... Magdalena Karol - opinia (2) Z całego serca polecam zajęcia online z angielskiego w Lango Master,... Karol Michał - opinia (2) Kiedyś bardzo nie lubiłem niemieckiego, myślę, że tak jak wielu ludzi z... Michał Hello World - opinia (2) Zdecydowanie polecam zajęcia z angielskiego w duecie! Razem z moją dziewczyną... Hello World Ewelina - opinia (2) Ukończyłam kurs podstawowy i okazuje się ze przełamałam bariery i blokady... Ewelina Natalia - opinia (2) Polecam zajęcia angielskiego w Lango Master z Karoliną. Uczestniczyłam w tym... Natalia Daria - opinia (2) Uczęszczam na kurs 2 razy w tygodniu do Weroniki i jestem zadowolona, bo... Daria Kinga - opinia (2) Serdecznie polecam Lango Master! Indywidualne podejście do ucznia zadania... Kinga Weronika M - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z zajęć prowadzonych przez lektorkę Weronikę zawsze... Weronika M Michał Dołęgowski - opinia (2) Serdecznie polecam każdej osobie chcącej uczyć się języka angielskiego szkołę... Michał Dołęgowski Natalia - opinia (2) Polecam Lango Master. Doświadoczona kadra szkoleniowa oraz praktyczne,... Natalia Emilia - opinia (2) Jako mama maturzystki jestem bardzo zadowolona,córka zdala maturę dzięki... Emilia Uczeń - opinia (2) Profesjonalista. Świetny nauczyciel Uczeń Ewa - opinia (2) Polecam za profesjonalne i indywidualne podejście. Najwyższa jakość nauczania... Ewa