Michał - ocena (2) Od samego początku bardzo dobra współpraca. Lekcja wprowadzająca i dobór... Michał Mateusz K. - ocena (2) Polecam zajęcia w Lango Master. Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze,... Mateusz K. Monika - ocena (1) Mam bardzo dobre doświadczenie z Lango Master. Korzystam z lekcji... Monika
Gosia O. - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z nauki w Lango Master! Zajęcia są prowadzone w... Gosia O. Klaudia - ocena (2) Krzysiek jest świetnym nauczycielem! Polecam z całego serca Klaudia Monika - ocena (2) Polecam serdecznie! Monika Monika k. - ocena (2) Bardzo pomocne, szczególnie aby nauczyć się szybko komunikacji poza granicami... Monika k. Joanna - ocena (2) Lango Master to jedna z najbardziej profesjonalnie prowadzonych szkół... Joanna Dominika - ocena (2) Bardzo polecam! Dominika Ania - ocena (2) Polecam z całego serca!!! Ania Marta - ocena (2) Polecam! Świetni lektorzy! Marta Fausti H - ocena (2) Polecam! Wspaniały kurs wakacyjny! Fausti H Marta G. - ocena (2) Polecam! Najlepsza szkoła i cierpliwi nauczyciele :D Marta G. Ziuta - ocena (2) Bardzo polecam tą szkołę,jest super Ziuta Wojciech - ocena (2) Polecam firmę. Pozytywna współpraca zarówno z nauczycielem jak i firmą ws.... Wojciech Madziula - ocena (2) Zapisując się na kurs miałam ogromne braki gramatyczne. Budowanie zdania... Madziula Monika K - ocena (2) Gorąco polecam szkołę językową Lango Master. Indywidualne podejście, zajęcia... Monika K Marta S. - Międzynarodowa firma Jachtowa. - ocena (2) Najlepsza Szkoła języka angielskiego! Jestem zachwycona nauką oraz atmosferą... Marta S. - Międzynarodowa firma Angelika - ocena (2) Bardzo polecam lekcje z Mają i w szkole LangoMaster! Jestem już po 10... Angelika Michał - ocena (2) Polecam tą szkołę językową. Profesjonalne podejście do kursanta, miła... Michał