Maćko - ocena (2) Zespół profesjonalistów języka angielskiego! Bardzo podoba mi się naprawdę... Maćko Iza - ocena (2) Szczerze polecam szkołę Pana Krzysztofa Lango Master. Nauka jest sukcesywna i... Iza Madzia Magda - opinia (3) Polecam za sumienność i zaangażowanie w proces nauczania angielskiego. Bardzo... Madzia Magda
Ola Flisikowska - opinia (2) Otwartość na oczekiwania klienta, profesjonalizm i po prostu mega miła... Ola Flisikowska Adam Bogdanowicz - opinia (2) Współpracuję z Panem Krzysztofem od 8 lat, lekcje z nim zawsze są... Adam Bogdanowicz Joanna Gabryś-Trybała - opinia (2) Krzysztof zawsze był świetnym nauczycielem w naszej szkole, a później nawet... Joanna Gabryś-Trybała Hania - opinia (2) Polecam. Bardzo dobrzy lektorzy uczą w tej szkole. Syn zadowolony. W tym roku... Hania Ola - opinia (2) Lekcje z Lango Master mam od maja tego roku. Mój angielski mam wrażenie... Ola Magdalena - opinia (2) Punktualnie, pomysłowo, skutecznie. Dobrze zorganizowane zajęcia, z pozytywną... Magdalena Weronika - opinia (2) Super szkoła językowa. Lektorzy z pasją. Serdecznie polecam! Weronika Natalia - opinia (2) Właśnie ukończyłam wakacyjny intensywny kurs i z całego serca polecam Lango... Natalia Paulina Dan. - opinia (2) elastyczność, cierpliwość, indywidualne podejście to atuty tej szkoły, szybko... Paulina Dan. Anek - opinia (2) W końcu trafiłam na szkołę, w której nauka języka to przyjemność. Osoby,... Anek piela1 - opinia (2) Od kilku lat uczęszczam na zajęcia do Pana Krzysia wraz z moją córką.... piela1 Karolina - opinia (2) Świetna szkoła językowa! Cudowni nauczyciele i genialne podejście do ucznia Karolina Andrzej - opinia (2) Polecam zajęcia angielskiego. Uczęszczam z synem i córką od kilku lat i... Andrzej Aneta Wiczling - opinia (2) Świetna kadra i podejście do nauczania - jest luźno i przyjemnie a wiedza... Aneta Wiczling Ilona - opinia (2) Nauka w Lango Master to czysta przyjemność dla syna. W szkole zajęcia z... Ilona Magdalena - opinia (2) Pełny profesjonalizm i najwyższy poziom nauczania, a to właśnie cenie sobie... Magdalena Karol - opinia (2) Z całego serca polecam zajęcia online z angielskiego w Lango Master,... Karol