Michał - opinia (2) Kiedyś bardzo nie lubiłem niemieckiego, myślę, że tak jak wielu ludzi z... Michał Hello World - opinia (2) Zdecydowanie polecam zajęcia z angielskiego w duecie! Razem z moją dziewczyną... Hello World Ewelina - opinia (2) Ukończyłam kurs podstawowy i okazuje się ze przełamałam bariery i blokady... Ewelina
Natalia - opinia (2) Polecam zajęcia angielskiego w Lango Master z Karoliną. Uczestniczyłam w tym... Natalia Daria - opinia (2) Uczęszczam na kurs 2 razy w tygodniu do Weroniki i jestem zadowolona, bo... Daria Kinga - opinia (2) Serdecznie polecam Lango Master! Indywidualne podejście do ucznia zadania... Kinga Weronika M - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z zajęć prowadzonych przez lektorkę Weronikę zawsze... Weronika M Michał Dołęgowski - opinia (2) Serdecznie polecam każdej osobie chcącej uczyć się języka angielskiego szkołę... Michał Dołęgowski Natalia - opinia (2) Polecam Lango Master. Doświadoczona kadra szkoleniowa oraz praktyczne,... Natalia Emilia - opinia (2) Jako mama maturzystki jestem bardzo zadowolona,córka zdala maturę dzięki... Emilia Uczeń - opinia (2) Profesjonalista. Świetny nauczyciel Uczeń Ewa - opinia (2) Polecam za profesjonalne i indywidualne podejście. Najwyższa jakość nauczania... Ewa Aneta - opinia (2) Polecam z całego serca! Kilka lat uczyłam się u Krzysztofa, teraz u Mai i... Aneta Kursant - opinia (2) Napiszę krótko: top of the top jeśli chodzi o nauczanie angielskiego online:) Kursant Róża - opinia (2) Super atmosfera, fajna ekipa Róża Lena - opinia (2) Świetna lektorka. Plus za mozliwosc lekcji online :) Lena Ewelina - opinia (2) Ciekawe, niekonwencjonalne podejście do nauczania, sporo przemycanych... Ewelina Dorota - opinia (2) Profesjonalizm i entuzjazm - to cechuje Pana Krzysztofa. Byłam na kursie... Dorota Adrian - opinia (2) Lektorka Maja super prowadzi lekcje. Ceny w porządku, polecam. Adrian Ruda - opinia (2) dobrzy lektorzy, spoko ceny, mega plus za lekcje online Ruda