Magda - opinia (2) Indywidualne podejście do nauczania, branie pod uwagę potrzeb i możliwości... Magda Kamil - opinia (2) Świetnie poprowadzone lekcje, absolutnie nic do zarzucenia. Zaangażowanie,... Kamil Kursantka - opinia (2) Kurs jest zawsze zastosowany do potrzeb ucznia, materiały są różnorodne, a... Kursantka
Paulina - opinia (2) Świetne podejście do ucznia, lekcje nie są nudne, bardzo duża cierpliwość i... Paulina Edyta - opinia (2) Z Krzysztofem nauka to pestka ! Edyta Łukasz O. - opinia (2) Bardzo solidna szkoła językowa. Dostosowują kurs pod indywidualne potrzeby... Łukasz O. paulina - opinia (2) miłe lektorki, szybka obsługa, elastyczne godziny zajęć paulina Małgorzata - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Profesjonalne podejście i pomoc na... Małgorzata Adam P. - opinia (2) Polecam Pana Krzysztofa i jego szkołę. Dopiero zacząłem kurs, ale proces... Adam P. Angela - opinia (2) Gorąco polecam! Lekcje bardzo ciekawe, rzetelnie przekazywana wiedza. Angela Sad - opinia (2) Super szkoła. Podejście bardzo profesjonalne :) Sad Eris - opinia (2) Zaangażowani lektorzy, świetny sposób nauczania. Polecam! Eris Anek - opinia (2) Maja jest niesamowicie charyzmatyczna, naładowana pozytywną energią z... Anek Wojtek - opinia (1) Profesjonalne podejście, świetne systemy nauki, atrakcyjne ceny, dużym plusem... Wojtek Ola - opinia (2) Najlepszy nauczyciel w Trojmiescie! Juz po paru lekcjach byłam w stanie z... Ola