Mama dwójki absolwentów - ocena (1) Szkoła godna polecenia, sprawdziła się zarówno dla ambitnych co lubią się... Mama dwójki absolwentów Lucjan - ocena (1) Moje dziecko jest bardzo zadowolone z nauki w "Lingwiście". Oferowane zajęcia... Lucjan Krzysztof - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do edukacji. Szkoła kładzie duży nacisk na... Krzysztof
izabela - ocena (1) to miejsce, gdzie panuje wspaniała atmosfera. Uczniowie czują się częścią... izabela Oliwia - ocena (1) Szkoła stosuje nowoczesne metody nauczania, które są nie tylko skuteczne, ale... Oliwia Elwira - ocena (1) Nauczyciele w "Lingwiście" są dobrze wykwalifikowani i zaangażowani, co... Elwira Adam - ocena (1) W "Lingwista" doceniam przede wszystkim indywidualne podejście do każdego... Adam Amelia - ocena (1) Szkoła jest genialna wraz z nauczycielami. Rewelacyjne podejście do młodzieży. Amelia Koszykarz24 - opinia (1) Szkoła bardzo dobra.Podejście do ucznia jest adekwatne do jego... Koszykarz24 Rodzic - opinia (1) Z perspektywy czasu, bo moja córka wreszcie skończyła tę szkołę. Nie... Rodzic Edyta - opinia (1) szkoła na wysokim poziomie edukacji Edyta Edyta - opinia (1) polecam , edukacja na wysokim poziomie Edyta Rodzic - opinia (1) Dziecko zadowolone, bez problemów z nauką, pomimo panującej pandemii. Duży... Rodzic Chłopak że stali - opinia (1) Szkoła zdecydowanie z super atmosferą i bardzo pozytywnie nastawionym do... Chłopak że stali Magda - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie :) Magda Julia J - opinia (1) Przeniosłam się do lingwisty po roku w technikum. Była to najlepsza decyzja... Julia J Wspaniała szkola (1) Bardzo ciepła i rodzinna szkoła. Wyrozumiali nauczyciele ktorzy poświecaja... Absolwentka 2019 Drugi dom (1) Przychodząc do ALO nie myślałam, że ta szkoła stanie się moim drugim domem.... W. ALO, czyli rozwój, wspaniała atmosfera i przyjemna nauka ;) (1) ALO Lingwista to szkoła, która pozwala na rozwój jak żadna inna. Nie tylko... A. Serio dobre liceum (1) Bardzo polecam te szkole doslownie wszystkim. Swietna rodzinna atmosfera oraz... Absolwent