Marek - ocena
Niniejszą opinią chciałbym serdecznie podziękować Pani Annie Michalskiej za szybkie, sprawne, profesjonalne oraz kompetentne przeprowadzenie transakcji sprzedaży mieszkania. Cały proces przebiegł niezwykle gładko i z mojej perspektywy praktycznie przezroczyście. Otrzymałem fachowe wsparcie, wytłumaczenie wszelakich zawiłości oraz uzyskałem odpowiedź na każde, nawet najbardziej nietypowe pytanie.
Co z mojej perspektywy najważniejsze - moje zaangażowanie w negocjacje były minimalne - Pani pośrednik oszczędziła mi bardzo dużo czasu, potencjalnych rozmów oraz spotkań. Prezentacje mieszkania potencjalnym klientom i związany z tym czas, dojazd oraz cała logistyka, która została zdjęta z mojej głowy jest zaletą nie do opisania. Z czystym sumieniem polecam współpracę zarówno z biurem jak i z Panią Anną.
Jeszcze raz dziękuję za współpracę
Co z mojej perspektywy najważniejsze - moje zaangażowanie w negocjacje były minimalne - Pani pośrednik oszczędziła mi bardzo dużo czasu, potencjalnych rozmów oraz spotkań. Prezentacje mieszkania potencjalnym klientom i związany z tym czas, dojazd oraz cała logistyka, która została zdjęta z mojej głowy jest zaletą nie do opisania. Z czystym sumieniem polecam współpracę zarówno z biurem jak i z Panią Anną.
Jeszcze raz dziękuję za współpracę