Mefisto

Puby

Gdynia, Władysława IV 30A

Celi - ocena (1) Pub odkryłam gdy przeprowadziłam się na studia. Mineło kilka lat a ja dalej... Celi Jagna - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce. Najlepszy Pub w Trójmieście️ Jagna A - ocena (1) Mega klimat i moja ulubiona barmanka Wika!! Dla niej tam przychodzę ️ A
Magda - ocena (1) Karaoke we wtorki Magda Wiktoria - ocena (1) Wspaniała obsługa i niesamowity klimat! Miejsce nie do podrobienia Wiktoria Marek - ocena (1) Najlepszy Pub w Gdyni. Chodzimy tam od wielu lat Marek ja - ocena (1) najlepszy pub w Gdyni ja John Z. - ocena (1) The Best Pub !!! John Z. Niewielka - ocena (1) Super atmosfera, obsługa, wystrój jest niesamowity i klimatyczny. Polecam i... Niewielka Piotrek - ocena (1) Jako student cenię sobie dobry i przystępne ceny, Mefisto spełnia moje... Piotrek Szympek - ocena (1) Fajny klimacik, dobre ceny i zacna obsługa. Polecam. Szympek Tomasz - ocena (1) Klimatyczne miejsce z ciekawym wystrojem. Ceny dość niskie, miła obsługa. Tomasz Agata - ocena (1) Mój ulubiony pub w trójmieście:) Lokal posiada duszę, wyjątkową atmosferę... Agata Ośrod - ocena (1) Lokal istnieje od ponad 20 lat. Zawsze jak przyjeżdżam do Gdyni to... Ośrod Karol Sztos - ocena (1) Zacna miejscówka, niskie ceny i piękne barmanki :) Karol Sztos Fred - ocena (1) Najlepsze miejsce na mapie Trójmiasta Fred WV - ocena (1) Zacna obsługa, potężny klimat i radość z piątkowej alkoholizacji są... WV Mihauuu - ocena (1) Ładna pani menadżer bardzo, dobre drinki, ładne świnki Mihauuu JK - ocena (1) Pub z niepowtarzalnym klimatem i super obsługą. Polecam!!! JK Marcin - ocena (1) Super lokal, fajna obsługa :) Marcin