Misie Tulisie - żłobek. Proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Witajcie, szukam opinii o żłobku. Najlepiej, kontaktu do rodziców malucha, który juz uczęszcza :)
Nie dawno otwarty, a w necie sporo opinii, ale o przedszkolu. zniwna 43, ktoś? Coś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Misie - Tulisie - żłobek

Wcześniej ta placówka nazywała się Bystrzaki. Wystarczy zerknąć w internecie, ale opinie mieli rozne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Misie - Tulisie - żłobek

Dziękuje. Wlasnie wiem, ze Bystrzaki to były przedszkola, ale nie bardzo orientuje sie jak żłobek jest powiązany. Zastanawiam sie czy w ogóle tam dzwonić i umawiać sie, bo przedszkole na jemiolowej miało kiepskie opinie. Sa przedszkola, jest poradnia Pegaz, jest żłobek... Co więcej zlobek jest w tym samym budynku, co jedno z przedszkoli. Poradnia na Koperkowej jest chyba niezła, co daje mi nadzieje, ze ze żłobkiem tez może być niezle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zielona Laguna Wzgórze (13 odpowiedzi)

Zielona Laguna Wzgórze powstanie w bezpośrednim sąsiedztwie Osiedla Zielona Laguna w Gdyni, w...

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...