Młode Pary 2012 (część 4)

STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

21 kwietnia - halmonika
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, Dj Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao => Ania i Michał, restauracja Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A
8 czerwca - Jazzowa Panienka
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 => Ola i Bartek, restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 => Patrycja i Wiesio-zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec - ania i grzesiek => hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa
25 sierpnia - Marzena i PAweł
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Młode Pary 2012 (część 4)

Dziewczyny, mam do Was pytanko, bo jestem lekko podłamana :(
Dzisiaj rozmawiałam z moją Mamą i powiedziała mi, że zauważyła iż moja sukni ma lekkie wory na sukni - najprawdopodobniej od klękania przez poprzednią właścicielkę, suknia już była czyszczona i to podobno nie zeszło (Mama wcześniej to zauważyła, ale nie chciała mnie niepotrzebnie denerwować :().

W związku z tym - czy któraś z Was ma jakiś pomysł, jak można tych worów się pozbyć?

Też mi się właśnie tak wydaję, że to całkiem fajnie musi wyglądać - wszystko tak jednakowe, pod jeden kolor ;)

u mnie wszystko się zaczęło od butów, ubzdurałam sobie wrzosowy kolor i tak rozwinął się dalszy pomysł na dekorację i całą resztę ;) już oczami wyobraźni widzę jak to wygląda - super ;D Podejrzewam, że nie wszystko da mi się tak dosłownie dopasować, ale liczę się z tym, że mogą być jakieś minimalne różnice ;P

Gosia89.89 będzie dobrze :)

no właśnie, też się nad tym zastanawiałam
kolor przewodni fajna sprawa, to ładnie wygląda :)

też się zastanawiałam nad tym :)

Dziewczyny, a propos - myślałyście już może o jakiś kolorach przewodnik na Waszym ślubie?

Ja rozważam kolor wrzosowy - chcę mieć w tym kolorze, buty, kwiaty, krawat Narzeczonego, zaproszenia, dekorację, winietki itp ;D

Co Wy o tym myślicie?

Ja również nie przepadam za piłką nożną i tak jak wspomniałam wcześniej mój Narzeczony na szczęście też nie lubi, ale za to nadrabia to elektroniką... Ciągle siedzi przy laptopie, wypatruje nowe telefony... Jak dla mnie masakra ;D

Co do tych Euro, no cóż wzięłyśmy taką datę trzeba jakoś przez to przebrnąć ;) damy radę - nie będzie tak źle ;D

Pozdrawiam.

ojjj to zazdroszczę upodobania :)
Ja niestety nie znoszę piłki nożnej i nie mogę sobie darować, że prędzej o tym nie pomyślałam !
Teraz będę miała obsesję znając 'mnie'

no ja jestem miłosniczkom piłki i niemoge się EURO 2012 doczekać:)

Gosia 89.89 wiesz może być opcja ,że EURO się nie obędzie bo się nie wyrobią ze stadionami choć mój Ł mówi ,że będzie ehhh ,a już myślałam ,że nici z EURO .....

Całe szczęście ;d 16tego czerwca mecz będzie w Warszawie i we Wrocłąwiu ;d Także mogę spać spokojnie ;d

Hej dziewczyny :) Co do Euro 2012 wystarczy wejść na stronę UEFA i jest podana dokładna rozpiska co gdzie i kiedy,podobnie na wikipedii wpisać Euro 2012 :)

Co do cen noclegów powiem Wam tak...my mamy wesele w Faltomie i nie chcieli nam powiedzieć ile będzie za nocleg w czerwcu 2012. ....Bo to Euro...mimo że w tym dniu miał być finał w Kijowie na Ukrainie .Tak czy inaczej usłyszeliśmy że będzie to specjalny okres i ceny nie są nam w stanie podać.

Dodam tylko że wesele jest w Pensjonacie Faltom w Swarzewie a to jest kawałek od Gdańska :O
Dlatego zdecydowaliśmy się na 28 kwietnia bo nie chciałabym się zdziwić podwójną stawką za nocleg.

Proponuję z wyprzedzeniem rezerwować noclegi i mieć na to jakiś papierek bo to różnie bywa

To jest chyba niwa sala, co? Bo nigdy o niej nie słyszałam, więc pewnie dlatego opinii brak

moze sa dziewczyny ktore mialy tam wesele lub osoby ktore sie tam bawiły?
sama szukam dzis info na temat tej sali, ale nic a nic nie ma w necie, zadnych opini :( ???

Własnie obejrzelismy sale w Tokarach
http://www.sala-brylowski.pl/
info otrzymane od pana Brylowskiego podam na email, zaloguj sie i sie odezwij na pw:)
bo nie wiem czy moge tak ogolnie pisac ;)

Kati - niestety nic o tej sali nie słyszałam, więc Ci za wiele nie pomogę w tej kwestii ;(

A co do tych Dziewczyn, co piszą, że mają śluby w Euro, ja nie wiem kiedy mają być te rozrywki (nie jestem fanką piłki nożnej i na szczęście mój Narzeczony o dziwo jak na faceta też się tym nie interesuje), ale tak czy siak, będzie multum ludzi bo czy to będzie po czy też przed rozrywkami na pewno zostanie całkiem ładna "gromadka" turystów - ale uważam, że nie ma co się tym stresować, będzie dobrze, musi być!! ;D

Zaś jeśli chodzi o noclegi, polecałabym już rezerwować :) My już mamy noclegi zarezerwowane, bo w przyszłym roku naprawdę będzie szał i może być za późno ;(

cześć Dziewczyny, my jesteśmy na etapie poszukiwania sali, a że chcemy sami zorganizować wesele, poważnie myślimy o sali w Tokarach u Pana Brylowskiego. Czy któraś z Was słyszała może coś o tej sali i jej właścicielu? Niestety nie udało mi się jak dotąd znaleźć żadnych opinii :/ Będę wdzięczna za pomoc i dobrą radę. Pozdrawiam serdecznie :)

Siedzę i słucham piosenek zespołu który będę miała na weselu, tak fajnie grają, że już się nie mogę doczekać, mój synek w brzuchu też słucha mam nadzieję że mu nie "wpadną w ucho" bo jeszcze będzie chciał przy nich zasypiać:p

Według mnie to jedyny problem może być z noclegami dla gośćci jak w tym dniu będą akurat grali w gdańsku

Ja niestety za piłką nie przepadam i wręcz boję się zamieszania całym tym euro...
Zazdroszczę optymizmu ;d
Ale cóż nie należy się negatywnie nakręcać ;d

Gosiu i Olimpio witajcie w klubie ślubujących w Euro 2012. Nasz ślub odbędzie się w dniu rozpoczęcia... i wiem, że będzie wielki szał piłkarski ;) moj ukochany narzeczony piłkarz i wierny kibic... chwali się kumplom, że cała Europa odlicza dni do naszego ślubu :)

Inne tematy z forum

Akcesoria do jogi (8 odpowiedzi)

Coraz więcej osób zaczyna praktykować jogę, ale rynek akcesoriów rośnie jeszcze szybciej kostki,...

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (6 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...