naprawa fotela (1) wysoka jakość usług, pełna profesjonalność a przy tym bardzo sympatyczna... Bartek/ Mitsubishi Carisma Szczerze polecam (1) Fachowe doradztwo i bardzo miła obsługa, Gorąco polecam!!! Iwona Szczerze odradzam (1) Poziom serwisu poniżej krytyki, bardzo nieuprzejma niekompetentna obsługa,... Iwona
Fachowiec nastawiony w pierszej kolejności na efekt i zadowolenie klienta. (1) Polecam korzystanie z usług tej firmy. Wykonawca zna się się na rzeczy,... Jordan Doświadczeni fachowcy! (1) Zwiedziłem z moją fiestą '99 pięć różnych warsztatów i dopiero elektrycy w... Tomasz Mały warsztat też może być profesjonalny (1) Warsztat Lamber Tuning mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim, którym... Robert Jaworski polecam bo wszystko gra jak należy (1) Zagazowałem w Pomie Chryslera Voyagera 1999 3.3 V6. Instalacja AC wtrysk.... Voyager Porażka (1) Obsługa sklepu totalnie mnie zignorowała,grzali sie w kańciapie-to ,że było... Jasiu masakra (1) nie znam się na naprawie samochodów, ale patrząc na mój wóz to stwierdzam, że... Marek Polecam (1) Fachowo i z przystępnymi cenami. Jacek Dąbrowski zdecydowanie polecam (1) fachowe doradztwo, miła obsługa, umiejętność dopasowania oferty do potrzeb... KACHA porządny warsztat (1) Kilka razy korzystałem z usług. Można się umówić czasami z dnia na dzień. Nie... Paweł Najlepszy sklep w Gdańsku (1) W każdej sprawie udzielają rzetelnej i pełnej informacji. Jeżeli nie są pewni... Paweł Doskonały serwis (1) Serwis alfy - doskonały! Wspaniała obsługa, szybka i absolutnie... Olsztynianka tanio przede wszystkim i dobrze (1) Znalazłem ich przez internet. Wymieniali mi łącznik stabilizatora i tuleje w... piotr sympatyczna i fachowa obsługa (1) zostałam szybko, fachowo obsłużona, ceny przystępne i do rozmów ania sympatyczna i fachowa obsługa (1) zostałm szybko, fachowo obsłużona, ania Marek Grochowicki - opinia (1) profesjonalna obsluga,punktualnosc,gwarancja no i przede wszystkim mile... Marek Grochowicki polecam! (1) Przede wszystkim świetna obsługa - panowie doradzą nie tylko w kwestii... Maja Coś pięknego, profesjonalizm i wiedza na najwyższym poziomie (1) Próbowaliśmy w niedzielę z kolega założyć kupiny na Allegro alarm ale jedyne... Krzysztof