Serwis rewelacyjny, (1) Nie zgadzam się z opinią poprzednika. Szukałem warsztatu ze swoją 307 z... Jacek Szybko i bez problemów (1) W kilku słowach : grzecznie , szybko, średnio cenowo , fachowo. Ogólnie... kacper spoko czoko (1) polecam deebo
Gorąco polecam!!! Szybko Fachowo i tanio!!! (1) 30 października padła skrzynia w mojej ukochanej Felici. Autko było mi... Daniel Rosik Skandaliczna Obsługa!!!! (1) Obsługa skandaliczna, starszy pan na dzień dobry mnie zrugał wydzierał się że... jewro Zdecydowanie polecam! (1) Warsztat jak najbardziej godny polecenia,mila obsluga,przystepne ceny i co... Wojtek A6 RAV4 GA 6110H (1) Serwisowałem zakupioną u dealera w Berlinie 3 letnią RAV4. Wszystkie... Marian Palenica TRAGEDIA I DRAMAT (1) nie wiem kto pisał poniższą opinię... NAJGORSYZ SERWIS ASO w jakim pryzsyo mi... Wlasciciel Psujacego sie FRANCUZ MIle zaskoczony (1) po tym strzale ,nie myslałem że to się jeszcze da zrobic.Naprawde dziekuje... Adasko z Redy beznadzieja (1) Zlozylam zamowienie dwa tygodnie temu na akcesoria do Lexusa. Niestety... xXx odradzam wszystkim!! (1) wczoraj byłem tam pierwszy i ostatni raz!! mieli wymienić mi linkę hamulca... sid Lanos 1,6 16V (1) Pełen profesjonalizm!!!!!! Super fachowa i miła obsługa. Mają bardzo dużą... Tomek Polecam ten serwis. (1) Miła obsługa.Mechanicy wiedzą co robią dobrze wykonują swoją prace , ceny w... Wiesiek brawo (1) brawo, tak dalej trzymać!!! Karolinka Zadowolona klientka od Clio - opinia (1) Byłam. serwis rewelacyjny. Obsługa wyspecjalizowana. Umówiłam się na wizytę .... Zadowolona klientka od Clio Michał - opinia (1) Szybko, sprawnie, fachowo, nie naciągają robią co do nich należy można zaufać Michał Super! (1) Świetna wypożyczalnia. Bardzo miła, kulturalna i proesjonalna obsługa.... Donata K. Wymiana wkładki zamka (1) Trzy telefony,dwa razy odwiedziny w sewisie,stracone siedem godzin i jestem w... Witold Skrzydłowski Jest dobrze. (1) współwłaściciel ma taki sam samochód jak ja, znają się na rzeczy, ceny w... leszek k. Polecam .... (1) Bardzo miła i inteligentna obsługa, nic dziwnego ponieważ właściciele są... Tomek