monika - opinia (1) pierwszy raz nie chciano mnie naciągnąć (jak to kobietę która sie niezna na... monika jarek (1) wystąpił problem z systemem alarmowym w samochodzie Ford Mondeo oraz z... Jarosław Drutel Zdecydowanie odradzam (1) Byłem u nich kilka razy. Dbam o samochód i wydawało mi się, że autoryzowana... ar2r
trudno nazwac serwisem!!!!!!! (1) kilka razy odwiedzalem serwis, za kazdym razem po tyg cos innego psulo sie w... PIOTR Serwis (1) Długie terminy napraw, ale raczej dobrze wykonywane Elmo Profesjonaliści (1) Warsztat samochodowy w którym są fachowcy znający się na samochodach i nie... Michał RENAULT MEGANE (1) Fachowa i profesjonalna obsługa; usterki usuną lub doradzą; nie " rozkładają... mbaszysz Użytkownik - opinia (1) Jeżdżę służbową Meganą i od czasu jak trafiłem do tego warsztatu jestem... Użytkownik znają się (1) chlopaki w tym warsztacie znaja sie na tym co robia. W wiekszosci to... ghosta profesjonalnie (1) bardzo dobry serwis,profesjonalne podejście do tematu, ceny umiarkowane i... michał Żyleta - opinia (1) Polecam ten sklep naprawde warto Żyleta polecam (1) Bardzo mile zaskoczony. Jednego dnia po pracy dałem auto, żeby wymienili... Marcin K. Opel Astra - tylko tu (1) Tylko tutaj znalazłem w dobrej cenie części do Astry F a mam dość specyficzny... Oplarz Polecam (1) Szybko, profesjonalnie i w przystępnej cenie Lis Dorota - opinia (1) Popieram moich przedmówców--nie znalazłam lepszego sklepu z częściami do... Dorota NIE POLECAM (1) Niekompetentnie. Wymiana filtra kabinowego w focusie całkowicie przerasta... Andrzej Jak czytam wasze opinie to mi sie slabo robi (1) Serwis dobry tylko trzeba podac ze moze byc to i to do ewentualnej naprawy ,... Piotr gorąco polecam !!! (1) jestem laikiem w dziedzinie części motoryzacyjnych, w sklepie uzyskałem... Tomek polecam (1) bradzo fajny i miły punkt obsługi,szef bardzo uprzejmy i kompetentny... vat Klient - opinia (1) Pani Dorota z serwisu profesjonalizm w kazdym calu!!! Fachowa i bardzo miła... Klient