ZDAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Wielkie dzięki dla OSKARA ale przede wszystkim dla Pana Krzyśka za naukę i... Sonia fajna szkola (1) No ta szkółka jest całkiem fajna;) narazie się jeszcze w niej uczę(mam... wodzu POPROSTU ...OK (1) NIEDAWNO ZDALEM EGZAMIN I WRESZCIE MOGE SAM PORUSZAC SIE PO MIESCIE....... egon
SUPER (1) NAjlepsza szkoła w Trójmieście, Naprawdę warto - super nauczyciele, wysoki... Absolwent "ABC" - GORĄCO POLECAM, ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM !!! (1) Do niedawna ja i żona byliśmy niezmotoryzowani czyli zależni od innych.... Dawid Serek - opinia (1) Po pierwszym roku musze stwierdzic ze szkola jest naprawde spoko. Wykladowcy... Serek makro ekonomia (1) czy znacie jakąś uczelnię gdzie jest ten kierunek??chodzi mi o trojmiasto lub... dziób POLECAM (1) Jeździłam z 4 instruktorami z Caruska, wszyscy byli mili, kulturalni i na... Lenka polecam (1) polecam ze wzgledu na kulture, duzy wklad pracy, cierpliwosc i opanowanie... Ania bez pracy nie ma kolaczy (1) szybkie efekty w krotkim czasie, ale to intensywna praca na lekcji i full... ADRIAN Wybierzcie OSKARA!!!!! (1) Jest On godny polecenia! Nigdy nie prowadziłam samochodu - a tu proszę,... Emilia Najlepsza szkoła w Gdyni :) (1) Nie ma lepszej . Naprawde. Uwierzcie. DXRXX hura (1) Zanim zaczęłam kurs nigdy nie siedziałam za kierownicą. Pełna obaw, że nie... Agata WSMSGiP w Gdyni (1) Czy ktoś sie wybiera na tą uczelnię od października na Rynek Motoryzacyjny?... na_kazda_pogode Międzynarodowy Rynek Motoryzacyjny (1) Hej, czy ktoś z obecnych wybiera się na tą specjalność? Mógłby mi ktoś... Agou Czego się można nauczyć? (1) Lawirowania,nic-nierobienia.Poziom tej szkoły jest wysoce... Absolwentka 2007 polecam! (1) Jestem mamą uczennicy tej szkoły.Moja córka idzie teraz do 3 klasy gim.... ewa Studiuje i warto (1) Ta szkoła jest naprawde warta poświęcenia swoich pieniędzy. Wiedza jaką się... czarnula23 Ania - opinia (1) brzydkie korytarze ciężko dostać się na obiady i nie zdąża się zjeść stoi... Ania renatka13 (1) Szkoła jest super, nauczyciele kompetentni i przyjaźni dla uczniów, dużo... mała