POLECAM!!!!!!! (1) Polecam Ośrodek Kierowców '''''JANKAR"" wszystkim poczatkującym kierowcom.... KASIA lolo (1) mi sie podoba:) fafa Magda - opinia (1) Rewelacyjna szkoła językowa. Chodzi tam moje dziecko na kursy j.... Magda
oj nie polecam (1) po pierwsze pirackie płyty dla kazdego kursanta z testami, po drugie ciasno,... zawiedziony Optima górą! (1) Dziasiaj (27.07.07) zdałam egzamin państwowy za 1 razem! Zawdzięczam to 3... Adrianna :/ (1) Nie polecam tej szkoły...Moze poziom dobry, ale nauczyciele mają wyraźnie... Jagger super (1) bardzo dobre przygptowanie do egzaminu....zdalem za drugim razem tylko... M.K. Wszystko co tancerz potrzebuje (1) Perfect oferuje tancerzom to co jest najważniejsze do osiągnięcia sukcesu:... Gosia - opinia (1) W moich zmaganiach za kierownicą Pomógł mi Czarek Instruktor miły i... Gosia Profesjonalizm w kazdym calu (1) Polecam z cala odpowiedzialnoscia osrodek ELKA SCHOOL profesjonalne biuro... Marta plusy i minusy (1) wszystko fajnie pieknie jak sie zdaje za pierwszym razem. Niestety nie... Tomek Sprcjalności ze świata marzeń i baśni (1) Nie jest trudno ale ciężko bo na zaocznych zjazdy są w KAŻDY WEEKEND!... Student IiE (3 semestr) Bardzo polecam (1) Dzisiaj mija własnie miesiąc jak zdałam prawko :).Ośrodek Oskar jest godny... Natalia Olek - opinia (1) jako osrodek szkolenia to gorąco polecam. sprzęt bardzo dobry i nie dobity.... Olek Ośrodek godny polecenia (1) Zdałem za drugim razem (przy piewszym dałem d**py :/ ). Miałem dwóch... szprota Spoczko;) (1) Szkola jak dla mnie byla oki;)Skonczylam ja i troche juz tesknie:)Klimat oki... Talas Monika - opinia (1) Świetna szkoła nauki jazdy. Polecam! Monika Monika - opinia (1) Wybieram sie na socjologie na ug. jak ktos studiuje ten kierunek to bardzo... Monika moja prawda (1) sala informatyczna nie ma wystarczającego osprzetu w wielu salach sa dziury... uczennica szkoła jakich wiele (1) Prawie wszyscy nauczyciele przychodzili na lekcje z wielką łaską, nie... maja