Drive like a Devi feel like a God (1) Swietne przygotowanie merytoryczne i praktyczne, wyrozumiali i cierpliwi... Marcin nie ośrodek prawa jazdy tylko OŚRODEK PSYCHICZNEGO PRZETRWANIA!!! (1) Mimo czystości ,wyraźnej wiedzy instruktora , oraz poziomu nauczania które... max Naprawdę polecam ! (1) Robiłem prawo jazdy 3 lata temu i jeździłem z panem Sławkiem, który naprawde... Adam D.
REWELACJA! ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Goraco polecam wszystkim szkolke jazdy Barbara, profesjonalni, cierpliwi i... Maja pierwszy taniec tylko tu (1) Razem z żoną chodzilismy do tego klubu na lekcje przed slubem. Zanim tu... Marek i Joasia GORĄCO POLECAM !!!!! (1) Ośrodek polecam z czystym sumieniem. Nie tylko skutecznie przygotowuje do... Justyna SUPER EXTRA z malym minusikiem.. (1) Poziom nauczania rewelacja, mili instruktorzy wszystko super extra:-)... COOLER Zajęcia poza Ateneum (2) Chciałabym zapytać, gdzie odbywają się zajęcia z wychowania fizycznego na... Aleksandra Europeistyka-studia II stopnia (2) Witam :) Czy na studiach II stopnia w Ateneum są obowiązkowe języki... Kandydat super, zostaje jeszcze na dlugo! (1) przypadkiem tutaj trafilam (tylko ta szkola jezykowa organizowala letni kurs... Ania Gorąco Polecam!! Doskonały ośrodek szkolenia przyszłych kierowców. (1) Witam! Na początek chciałbym napisać, że w tym ośrodku nauczyłem się... Marcin Cz. Super instruktorzy + super ośrodek = super kurs!! (1) Hahaha Chochlik to prawdziwy chochlik, co się dorwał do klawiatury i... Łukasz Jasiński-Kohnke (student Super! (1) Czytając niektóre opinie dochodzę do wniosku, że piszą je ludzie, którzy... karcia Marcin rulez!!! (1) Jeżeli zależy ci na bezstresowym i szybkim zdaniu egzaminu to musisz wybrać... Przemas zdałem (1) ogólnie podejscie profesjonalne,ja wogole nie miałem stycznosci z samochodem... michał Nika - opinia (1) Chciałam sie dowiedziec czegos o kierunku Handel Miedzynarodowy w systemie... Nika ŁATWO, SZYBKO I PRZYJEMNIE (1) No cóż, zdany egzamin za pierwszym razem bez żadnego kłopotu, mówi sam za... justyna Mama - opinia (1) godny polecenienia obiekt . jest milo . super Mama damian - opinia (1) skonczylem to gimnazjum, dało mi to start do dobrego liceum a teraz studiuje... damian Języki obce. (2) Witam. Chciałabym się zapytać czy w Państwa szkolem prowadzony jest język... Przyszła Studentka Ateneum